Webdesign

Laat jouw website vernieuwen met onze webdesign service voor bedrijven in Nijmegen!

Website

Maatwerk

WordPress

webdesign

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Een website is de basis van iedere online strategie. Het is jouw visitekaartje op het internet. Ook veel winkels verplaatsen naar de online wereld. Met webdesign van Online Assistants maak je het verschil.

Concept Uitwerken

We bouwen eerst een concept o.b.v. jouw huisstijl, voorkeuren en eventuele voorbeeldwebsites. Als het concept is goedgekeurd voegen we content toe zoals tekst en foto's.

Finishing Touches

Nadat het frame en de looks van de website goed zijn uitgewerkt maken we de website mobile responsive. Dan volgen er 3 feedbackrondes waarin je minpunten kunt aangeven.

Website Publiceren

De website is af! Het is tijd om te publiceren. Wij migreren de nieuwe website naar jouw domein binnen een aantal uur. Dat doen we overigens met een oog voor SEO & Google Ads.
decorative
decorative

Website laten maken in Nijmegen

Het is voor bedrijven belangrijk om online actief en vindbaar te zijn. Om in te spelen op de huidige ontwikkelingen waarbij online shoppen en vergelijken een trend is, kan je een website laten maken in Nijmegen. Een website is eigenlijk jouw online winkel en of visitekaartje, waarmee je een eerste indruk kan geven.

Veel mensen weten niet hoe ze een website moeten maken of hebben geen tijd om ermee aan de slag te gaan. Daarom wordt het vaak uitbesteed aan derde partijen die daar meer ervaring mee hebben. Bij het maken van een website komen er ook een aantal technische onderdelen bij kijken, zoals webhosting.

Wat onze websites geweldig maakt

Onze websites moeten voldoen aan een aantal interne standaarden. Onze websites moeten een serieuze impact hebben en jouw concurrentie uit het veld slaan.

Vaste Prijs!

Vooraf wordt een prijsafspraak gemaakt middels een offerte!

Mobile Responsive

Het design is compatible voor desktop, laptop, tablet en mobile!

Eén Aanspreekpunt

Communicatie enkel en alleen via je eigen projectmanager!

Meerdere talen

Met een Google Translate-integratie kun je gemakkelijk iedere taal laten installeren.

Bliksemsnel

Lichtgewicht websites met ultrasnelle laadtijden!

Winnen in Google

Standaard gebouwd met een oog voor SEO optimalisatie op basis van technische SEO vereisten!

Uniek Product

Op basis van jouw voorkeuren creëren wij een unieke website.

Goed beveiligd

Wij gebruiken het betrouwbare systeem WordPress en bouwen aanvullende beveiligingslagen in.

Ook voor je bestaande klantenbestand

Een website laten maken in Nijmegen zorgt ervoor dat jouw bedrijf een informatiepunt krijgt. Deze is zowel voor huidige klanten als voor potentiële klanten belangrijk, zodat ze belangrijke informatie over jouw producten en of diensten kunnen vinden. Denk daarbij aan uiterlijk, proces en prijs. voor (potentiële) klanten is het fijn, omdat ze direct relevante informatie kunnen vinden en niet hoeven te bellen of mailen.

Voor jou is het fijn, omdat je niet telkens gebeld of gemaild wordt tijdens je werkzaamheden. Zo kun je je focussen op je werk terwijl de website eigenlijk de vragen van jouw (potentiële) klanten beantwoord.
decorative
decorative
 • Waarom zou ik mijn webdesign uitbesteden?

  Je kunt webdesign uitbesteden om de tijd en moeite te besparen die nodig is om een professionele website te ontwikkelen. Bovendien kun je gebruik maken van de expertises en ervaring van een webdesigner om een website te creëren die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

 • Hoe weet ik of jullie betrouwbaar zijn?

  Er zijn verschillende manieren waarop wij onze betrouwbaarheid aantonen.

  • Ten eerste zijn we een gevestigde onderneming met een eigen kantoor. Ons adres, onze contactgegevens en bedrijfsinformatie is online makkelijk te vinden.

  • Ten tweede raden wij je aan om onze reviews op Google te bekijken om een beeld te krijgen bij de gemiddelde klantervaring.

  • Verder kun je een indruk krijgen van ons opgeleverde werk door ons portfolio te bekijken.

  • Heb je nog twijfels? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen en in overleg met onze klanten kunnen we je in contact brengen met bedrijven die je voor zijn gegaan.

 • Hoe bepaal ik mijn budget voor webdesign?

  Het bepalen van je budget voor webdesign hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de technische vereisten en de ervaring van de webdesigner. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en ervoor te zorgen dat je genoeg budget hebt om een website te ontwikkelen die aan jouw behoeften voldoet.

 • Wordt mijn website ook bruikbaar op mobiel?

  Ongeveer 60% van de websitebezoekers bekijken de website via een mobiel apparaat. Daar zijn wij op ingericht en op getraind. Wij werken met een desktop-first approach. We bouwen eerst een knallende website voor computerschermen en laptops. Vervolgens vertalen we dat design naar een vloeiend mobiel ontwerp.

 • Hoe blijft mijn website up-to-date en beveiligd?

  Wij bouwen onze websites met uitzicht op de toekomst. We proberen zo veel mogelijk te werken met onbeperkt geldige licenties en stabiele modules. Echter is het altijd raadzaam om een website onderhoud abonnement te nemen als je niet zelf het maandelijkse website onderhoud kunt uitvoeren.

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Altijd bereikbaar

Een website laten maken in Nijmegen zorgt ervoor dat jouw bedrijf 24/7 bereikbaar is. Dit houdt in dat jouw klanten altijd een informatiebron hebben. Dit is niet alleen voor hun, maar ook voor jou heel gunstig. Jij focust je op je werkzaamheden en je (potentiële) klanten kunnen altijd terecht op je website. Denk daarbij aan buiten kantoortijden en/of weekenden.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Aanvullende informatie

Een website is een krachtige databron

Met behulp van data kan je het gedrag van jouw doelgroep in kaart brengen en beter begrijpen. Daarnaast kan je behoeftes en wensen achterhalen en daar beter op inspelen. Een website laten maken in Nijmegen kan jouw bedrijf ten goede komen, omdat je meer uit je bedrijf kan halen.

Tools zoals Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager geven je de mogelijkheid om doelstellingen vast te stellen, te tracken en deze te behalen. Ook andere externe tools zoals Hotjar brengt het gedrag van jouw klanten visueel in kaart door middel van een heatmap of opname. Deze data kan je allemaal inzetten om jouw producten en/of diensten te optimaliseren.

Eigen controle

Een website is een omgeving die volledig onder jouw controle is. Jij bepaalt wat er geplaatst wordt en hoe het vorm wordt gegeven. Je bent niet afhankelijk van platformen, waarbij de regels steeds strenger worden en deze soms storingen hebben. Denk daarbij aan een belangrijke dag voor jouw bedrijf en dat Instagram of Facebook een storing krijgt. Dat betekent dat jouw bedrijf niet meer bereikbaar is en je veel omzet kan mislopen. Met een website heb je hier weinig tot geen last van.

Vindbaarheid

Tegenwoordig kan je bijna alles op het internet vinden en mensen maken daar dagelijks gebruik van. Denk bijvoorbeeld aan een persoon die vers brood wilt kopen. Die gaat op Google zoeken naar een bakker in de buurt. Op basis van zijn of haar zoekopdracht verschijnen een aantal bakkers die vers brood verkopen. Ongeveer 46% van alle zoekopdrachten binnen Google bestaan uit dit soort lokale zoekopdrachten. Door een website te laten maken in Nijmegen zorg je ervoor dat jij ook beter vindbaar bent in verschillende soorten zoekopdrachten.

Betrouwbaarheid

Het is belangrijk om online ook betrouwbaar over te komen. Een website laten maken in Nijmegen kan je hierbij helpen. hierbij is het belangrijk om een partij in te schakelen met veel ervaring en die weet hoe er maximaal conversies behaald kunnen worden. Denk daarbij aan belangrijke onderdelen zoals USP’s (Unique Selling Points), makkelijke formulieren, goede call-to-actions en duidelijke lever- en retourbeleid. Op deze manier kan er veel onzekerheden bij (potentiële) klanten weggenomen worden, waardoor er sneller een aankoop zal plaatsvinden.

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2023 - Online Assistants