Webdesign

Laat jouw website vernieuwen met onze webdesign service voor bedrijven in Arnhem!

Website

Maatwerk

WordPress

webdesign

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Een website is de basis van iedere online strategie. Het is jouw visitekaartje op het internet. Ook veel winkels verplaatsen naar de online wereld. Met webdesign van Online Assistants maak je het verschil.

Concept Uitwerken

We bouwen eerst een concept o.b.v. jouw huisstijl, voorkeuren en eventuele voorbeeldwebsites. Als het concept is goedgekeurd voegen we content toe zoals tekst en foto's.

Finishing Touches

Nadat het frame en de looks van de website goed zijn uitgewerkt maken we de website mobile responsive. Dan volgen er 3 feedbackrondes waarin je minpunten kunt aangeven.

Website Publiceren

De website is af! Het is tijd om te publiceren. Wij migreren de nieuwe website naar jouw domein binnen een aantal uur. Dat doen we overigens met een oog voor SEO & Google Ads.
decorative
decorative

Website laten maken in Arnhem

Veel bedrijven weten dat het belangrijk is om ook online actief te zijn en laten een website maken in Arnhem. Tegenwoordig zijn er zelfs veel bedrijven die alleen online opereren. Een website is eigenlijk jouw online winkel of visitekaartje. Het geeft een sfeerimpressie, eerste indruk en laat jouw huisstijl zien. Een website zelf maken kost veel tijd, geld en is vaak te technisch, dus veel bedrijven besteden een website uit.

Wat onze websites geweldig maakt

Onze websites moeten voldoen aan een aantal interne standaarden. Onze websites moeten een serieuze impact hebben en jouw concurrentie uit het veld slaan.

Vaste Prijs!

Vooraf wordt een prijsafspraak gemaakt middels een offerte!

Mobile Responsive

Het design is compatible voor desktop, laptop, tablet en mobile!

Eén Aanspreekpunt

Communicatie enkel en alleen via je eigen projectmanager!

Meerdere talen

Met een Google Translate-integratie kun je gemakkelijk iedere taal laten installeren.

Bliksemsnel

Lichtgewicht websites met ultrasnelle laadtijden!

Winnen in Google

Standaard gebouwd met een oog voor SEO optimalisatie op basis van technische SEO vereisten!

Uniek Product

Op basis van jouw voorkeuren creëren wij een unieke website.

Goed beveiligd

Wij gebruiken het betrouwbare systeem WordPress en bouwen aanvullende beveiligingslagen in.

Voor je bestaande klantenbestand

Een van de belangrijkste redenen voor een website laten maken in Arnhem is dat het kan functioneren als een informatiepunt voor je huidige klanten. Denk daarbij aan jouw klanten die weer op zoek zijn naar nieuwe producten en diensten of naar informatie over je producten.

Het is voor jou en voor de klant jou veel makkelijker als er gewoon informatie op de website gevonden kan worden in plaats van te moeten bellen of mailen. Dat kan namelijk een stuk langer duren, waardoor een aankoop misschien niet doorgaat.
decorative
decorative

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Voor je nieuwe klanten

Een website laten maken in Arnhem kan ook belangrijk zijn om potentiële klanten te bereiken. Mensen zijn vaak nieuwsgierig naar hoe iets eruit komt te zien, welke stappen er gevolgd gaan worden en wat het allemaal gaat kosten.

Veel mensen houden van duidelijkheid en houden niet van verrassingen. Een website kan deze informatie laten zien, waardoor de interesse van een potentiële klant niet zal verdwijnen en hij of zij ook daadwerkelijk over zal gaan tot een aankoop.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Aanvullende informatie

Een website is een krachtige databron

Data is erg belangrijk en veel waard. Een website laten maken in Arnhem kan je veel data opleveren. Er kunnen bijvoorbeeld belangrijke informatie gehaald worden om processen en werkwijzen te verbeteren. Denk daarbij aan tools zoals Google Analytics, waarbij er belangrijke cijfers worden bijgehouden met betrekking tot je website.

Deze tool geeft je inzicht in het aantal bezoekers op je website en vanuit welke regio’s mensen je website bezoeken. Daarnaast kan de tool ook onderscheid maken tussen geslachten en leeftijden, zodat je inzicht krijgt op je doelgroep.

Verder kan je bijvoorbeeld ook Hotjar implementeren op je website. Dit is een tool waarmee je gebruikerservaring van je website in kaart kan brengen met behulp van heatmaps en sessie-opnames. Zo kan je erachter komen waar je gebruikers tegenaan lopen op je website.

Eigen controle

Bij een website is het fijn dat je volledig controle hebt over je eigen omgeving. Zo kan je zelf bepalen wat voor content je plaatst en hoe je dat vorm gaat geven. Daarnaast ben je niet afhankelijk van derde partijen om het online te houden. Op social media kan je te maken hebben met strenge richtlijnen, waardoor jij bepaalde content niet kan gebruiken. Denk daarbij aan afbeeldingen die geaccepteerd worden door algoritmes van bijvoorbeeld Google of Meta.

Vindbaarheid

Veel mensen zoeken op Google naar een product of dienst om te kijken waar ze terecht kunnen. Vervolgens gaan ze een aantal opties met elkaar vergelijken om het juiste bedrijf te benaderen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag waarbij je bloemen wilt kopen. Je gaat dus in Google zoeken naar “bloemen kopen [stad]”. Van de bedrijven die dan tevoorschijn komen kies je eentje uit. Bijna helft van de zoekopdrachten bestaat uit dit soort lokale opdrachten. Daarom is het belangrijk om een website te laten maken in Arnhem.

Betrouwbaarheid

Een website laten maken in Arnhem draagt ook bij aan de betrouwbaarheid van je bedrijf, omdat je laat zien dat je investeert in de positionering van je bedrijf. Daarnaast kan je op je website content kwijt, waardoor je autoriteit kan creëren. Ook kan je ervaringen van andere klanten laten zien met jouw product en/of dienst. Dit neemt bepaalde onzekerheden weg bij potentiële klanten.

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
[copyright]