Webdesign Nijmegen

Onmisbaar in de digitale eeuw. Zet jouw bedrijf in de spotlights met onze knallende designs!

Website

Maatwerk

WordPress

webdesign

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Een website is de basis van iedere online strategie. Het is jouw visitekaartje op het internet. Ook veel winkels verplaatsen naar de online wereld. Met webdesign van Online Assistants maak je het verschil.

Concept Uitwerken

We bouwen eerst een concept o.b.v. jouw huisstijl, voorkeuren en eventuele voorbeeldwebsites. Als het concept is goedgekeurd voegen we content toe zoals tekst en foto's.

Finishing Touches

Nadat het frame en de looks van de website goed zijn uitgewerkt maken we de website mobile responsive. Dan volgen er 3 feedbackrondes waarin je minpunten kunt aangeven.

Website Publiceren

De website is af! Het is tijd om te publiceren. Wij migreren de nieuwe website naar jouw domein binnen een aantal uur. Dat doen we overigens met een oog voor SEO & Google Ads.
decorative
decorative

Op zoek naar webdesign Arnhem?

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een website waar ze een aantal belangrijke dingen in terug laten komen. We hoeven niet uit te leggen dat het belangrijk is om ook onderdeel te zijn van de digitale wereld waarin we ons momenteel in bevinden. Alleen een website hebben is niet meer genoeg om je te onderscheiden van je concurrenten.

Je hebt een website nodig die zich onderscheidt en de aandacht trekt van je (potentiële) klanten. Denk daarbij aan je huisstijl die op de juiste manier wordt toegepast en de kernwaarden van je bedrijf die duidelijk naar voren komen. Kies dus voor een webdesign in Nijmegen als jij ook meer wilt halen uit je website.

Wat onze websites geweldig maakt

Onze websites moeten voldoen aan een aantal interne standaarden. Onze websites moeten een serieuze impact hebben en jouw concurrentie uit het veld slaan.

Vaste Prijs!

Vooraf wordt een prijsafspraak gemaakt middels een offerte!

Mobile Responsive

Het design is compatible voor desktop, laptop, tablet en mobile!

Eén Aanspreekpunt

Communicatie enkel en alleen via je eigen projectmanager!

Meerdere talen

Met een Google Translate-integratie kun je gemakkelijk iedere taal laten installeren.

Bliksemsnel

Lichtgewicht websites met ultrasnelle laadtijden!

Winnen in Google

Standaard gebouwd met een oog voor SEO optimalisatie op basis van technische SEO vereisten!

Uniek Product

Op basis van jouw voorkeuren creëren wij een unieke website.

Goed beveiligd

Wij gebruiken het betrouwbare systeem WordPress en bouwen aanvullende beveiligingslagen in.

Online visitekaartje

Een website heeft niet alleen een functionele doel, maar functioneert ook als jouw online visitekaartje. Dit houdt in dat mensen een beeld krijgen van wat jouw bedrijf is, wat jouw bedrijf doet en hoe jouw bedrijf dit doet. Door een goede webdesign in Nijmegen zorg je ervoor dat je autoriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit uitstraalt.
decorative
decorative
 • Waarom zou ik mijn webdesign uitbesteden?

  Je kunt webdesign uitbesteden om de tijd en moeite te besparen die nodig is om een professionele website te ontwikkelen. Bovendien kun je gebruik maken van de expertises en ervaring van een webdesigner om een website te creëren die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

 • Hoe weet ik of jullie betrouwbaar zijn?

  Er zijn verschillende manieren waarop wij onze betrouwbaarheid aantonen.

  • Ten eerste zijn we een gevestigde onderneming met een eigen kantoor. Ons adres, onze contactgegevens en bedrijfsinformatie is online makkelijk te vinden.

  • Ten tweede raden wij je aan om onze reviews op Google te bekijken om een beeld te krijgen bij de gemiddelde klantervaring.

  • Verder kun je een indruk krijgen van ons opgeleverde werk door ons portfolio te bekijken.

  • Heb je nog twijfels? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen en in overleg met onze klanten kunnen we je in contact brengen met bedrijven die je voor zijn gegaan.

 • Hoe bepaal ik mijn budget voor webdesign?

  Het bepalen van je budget voor webdesign hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de technische vereisten en de ervaring van de webdesigner. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en ervoor te zorgen dat je genoeg budget hebt om een website te ontwikkelen die aan jouw behoeften voldoet.

 • Wordt mijn website ook bruikbaar op mobiel?

  Ongeveer 60% van de websitebezoekers bekijken de website via een mobiel apparaat. Daar zijn wij op ingericht en op getraind. Wij werken met een desktop-first approach. We bouwen eerst een knallende website voor computerschermen en laptops. Vervolgens vertalen we dat design naar een vloeiend mobiel ontwerp.

 • Hoe blijft mijn website up-to-date en beveiligd?

  Wij bouwen onze websites met uitzicht op de toekomst. We proberen zo veel mogelijk te werken met onbeperkt geldige licenties en stabiele modules. Echter is het altijd raadzaam om een website onderhoud abonnement te nemen als je niet zelf het maandelijkse website onderhoud kunt uitvoeren.

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Overal bereikbaar

Het weergeven van belangrijke gegevens op je website kan je geloofwaardigheid en bereikbaarheid vergroten. Als (potentiële) klanten vraagtekens krijgen over een onderdeel en deze niet goed wordt beantwoord op de website, bestaat er een grote kans dat deze klant ergens anders gaat kijken.

Daarom is het belangrijk om belangrijke gegevens te verwerken op de webdesign in Nijmegen, waardoor klanten je snel kunnen bereiken. Denk daarbij aan een telefoonnummer, e-mailadres, adresgegevens en eventueel een contactformulier om dieper op een onderwerp te duiken. Door deze gegevens zorg je ervoor dat (potentiële) klanten makkelijk contact met je kunnen opnemen. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om onzekerheden weg te nemen bij de klant, waardoor de klant sneller zal overgaan tot een daadwerkelijke aankoop. Een webdesign in Nijmegen speelt in op deze aspecten.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Aanvullende informatie over Webdesign Nijmegen

Bedrijfsinformatie online weergeven

Een webdesign in Nijmegen helpt jouw bedrijf om de digitale wereld in te betreden en om in die digitale wereld zich te onderscheiden van alle andere websites. Dit is belangrijk om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Veel mensen willen eerst een aantal websites vergelijken voordat ze overgaan tot een aankoop. Daarom is het belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten en duidelijk te zijn met een aantal onderdelen die van belang zijn voor je (potentiële) klanten. Denk daarbij aan informatie zoals retourbeleid, garantie, prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Door deze informatie te zien kan een (potentiële) klant sneller overgaan tot een aankoop, omdat deze punten zwaar wegen tijdens het vergelijken. Daarom is het belangrijk om in een webdesign in Nijmegen je USP’s (Unique Selling Points) goed naar voren te brengen op je website. Zo zorg je voor meer overtuiging.

Nieuwe klanten bereiken

Zoals eerder aangegeven vergelijken veel mensen websites voordat ze iets gaan kopen. Door in te spelen op de eerder genoemde onderdelen zorg je ervoor dat je ook nieuwe klanten kan bereiken. Uiteraard gaat dit samen met een goede SEO-campagne, waarbij je website ook beter vindbaar zal zijn in de zoekmachine van Google.

Betrouwbaarheid

Een webdesign in Nijmegen zorgt voor meer transparantie en vertrouwen. Zo kan je je afgeronde projecten laten zien op je website, zodat mensen een beter beeld krijgen van de kwaliteit van jouw producten en/of diensten.

Omzet

Uiteindelijk is het belangrijk dat je meer omzet gaat genereren door deze onderdelen toe te passen in je nieuwe webdesign in Nijmegen. Een website kan bestaan uit verschillende structuren aanhouden. Denk daarbij een webshop waarbij mensen iets kunnen bestellen of een dienst kunnen afnemen. Bij een webdesign staat “user experience” centraal, zodat de (potentiële) klant snel en makkelijk kan vinden wat hij/zij zoekt. Dit zal uiteindelijk zorgen voor meer conversies en meer omzet.

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2023 - Online Assistants