Jouw eigen stijl.

Webdesign Nijmegen

Laat jouw website vernieuwen met onze service voor webdesign in Nijmegen!

Jouw eigen stijl.

Webdesign Nijmegen

Laat jouw website vernieuwen met onze service voor webdesign in Nijmegen!

webdesign Nijmegen

De snellere weg.

Navigatie

Klik op de knop van het onderwerp waar jij meer over wilt weten.

Maatwerk Websites

Op maat gemaakte websites. Vrijwel alles is mogelijk en enkel afhankelijk van jouw budget.

Maatwerk Webshops

Snelle laadtijden, mobiel responsive en talloze koppelingen mogelijk. Laat ons jouw webshop maken!

Kant & Klaar Websites

Snel een website nodig? Binnen enkele werkdagen is jouw (nieuwe) site opgeleverd.

Goed beveiligd

Wij maken gebruik van een betrouwbaar CMS (Content Management Systeem) om de gegevens van websitegebruikers te beschermen en toegang tot het systeem te beveiligen.

Winnen in Google

Als online marketing bureau bouwen wij onze websites standaard met oog voor SEO optimalisatie. De website wordt gerealiseerd aan de hand van technische SEO vereisten.

Geschikt voor alle apparaten

Tegenwoordig zijn er tal van apparaten, welke allerlei formaten kunnen hebben. Onze sites bevatten ‘responsive’ elementen welke mee vormen met de grootte van het venster, evenals ‘mobile-‘ en ‘tablet-only’ elementen.

Wil je ook een nieuw webdesign in Nijmegen?

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een website waar ze een aantal belangrijke dingen in terug laten komen. We hoeven niet uit te leggen dat het belangrijk is om ook onderdeel te zijn van de digitale wereld waarin we ons momenteel in bevinden. Alleen een website hebben is niet meer genoeg om je te onderscheiden van je concurrenten. Je hebt een webdesign nodig die zich onderscheidt en de aandacht trekt van je (potentiële) klanten. Denk daarbij aan je huisstijl die op de juiste manier wordt toegepast en de kernwaarden van je bedrijf die duidelijk naar voren komen. Kies dus voor een webdesign in Nijmegen als jij ook meer wilt halen uit je website. Hieronder worden nog een aantal belangrijke onderdelen verder toegelicht:

  • Informatie
  • Bereikbaarheid
  • Online visitekaartje
  • Nieuwe klanten bereiken
  • Betrouwbaarheid
  • Omzet

Informatie over je bedrijf

Een webdesign in Nijmegen helpt jouw bedrijf om de digitale wereld in te betreden en om in die digitale wereld zich te onderscheiden van alle andere websites. Dit is belangrijk om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Veel mensen willen eerst een aantal websites vergelijken voordat ze overgaan tot een aankoop. Daarom is het belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten en duidelijk te zijn met een aantal onderdelen die van belang zijn voor je (potentiële) klanten. Denk daarbij aan informatie zoals retourbeleid, garantie, prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Door deze informatie te zien kan een (potentiële) klant sneller overgaan tot een aankoop, omdat deze punten zwaar wegen tijdens het vergelijken. Daarom is het belangrijk om in een webdesign in Nijmegen je USP’s (Unique Selling Points) goed naar voren te brengen op je website. Zo zorg je voor meer overtuiging.

Geen verborgen kosten

Onze websites zijn opgedeeld in modules. Jij kiest wat er in jouw website komt en jij beheerst de hoogte van de kosten. Vervolgens bieden wij vooraf één totaalprijs. De betaling wordt opgedeeld: 25% vooraf, 75% na definitieve oplevering.

Eén aanspreekpunt

Duidelijke communicatie is essentieel. Onze projectmanager staat garant voor een goede uitvoering en is jouw directe én enige aanspreekpunt. Zo voorkomen we miscommunicatie en leveren wij altijd het gehele product.

Uniek product

Onze maatwerk websites zijn ieder uniek in hun recht. Vooraf krijg je de kans om inspiratie op te doen en dit bij ons aan te leveren. Op basis van jouw voorkeuren creëren wij jouw persoonlijke online visitekaartje.

Direct een offerte aanvragen

Website laten maken? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

Direct een offerte aanvragen

Website laten maken? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

Website in meerdere talen

Engelse klanten, exporteer je naar Spanje of is jouw doelgroep de hele wereld? Met onze Google Advanced Translation integratie kunnen wij jouw site in een handomdraai vertalen. Engelse vertalingen op maat zijn absoluut mogelijk, in overleg.

Zo snel als een raket

Onze ontwerpen zijn lichtgewicht. We gebruiken geen trage animaties, lang ladende formulieren of scheve afbeeldingen. Onze optimalisatietools zorgen voor optimale laadprestaties ter bevordering van jouw user engagement.

Hoge conversie

Met jarenlange ervaring binnen de digitale marketingwereld weten wij inmiddels wel wat consumenten en bedrijven aanspreekt. Wij vormen in onze designs een onzichtbaar, toch natuurlijk pad richting een contactformulier of contactgegevens. Overigens plaatsen wij afkortingen onderweg: een zogenaamde ‘Call to Action’. Zo kunnen wij met slechts design jouw conversie verhogen!

Bereikbaarheid

Het weergeven van belangrijke gegevens op je website kan je geloofwaardigheid en bereikbaarheid vergroten. Als (potentiële) klanten vraagtekens krijgen over een onderdeel en deze niet goed wordt beantwoord op de website, bestaat er een grote kans dat deze klant ergens anders gaat kijken. Daarom is het belangrijk om belangrijke gegevens te verwerken op de webdesign in Nijmegen, waardoor klanten je snel kunnen bereiken. Denk daarbij aan een telefoonnummer, e-mailadres, adresgegevens en eventueel een contactformulier om dieper op een onderwerp te duiken. Door deze gegevens zorg je ervoor dat (potentiële) klanten makkelijk contact met je kunnen opnemen. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om onzekerheden weg te nemen bij de klant, waardoor de klant sneller zal overgaan tot een daadwerkelijke aankoop. Een webdesign in Nijmegen speelt in op deze aspecten. 

Online visitekaartje

Een website heeft niet alleen een functionele doel, maar functioneert ook als jouw online visitekaartje. Dit houdt in dat mensen een beeld krijgen van wat jouw bedrijf is, wat jouw bedrijf doet en hoe jouw bedrijf dit doet. Door een goede webdesign in Nijmegen zorg je ervoor dat je autoriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit uitstraalt.

Gepersonaliseerde websites.

Maatwerk Webdesign

Van online CV tot visitekaartje en van startende dropshipper naar webgigant. Alles is mogelijk met onze maatwerktrajecten. Jij bepaald wat jouw website wordt.

Nieuwe klanten bereiken

Zoals eerder aangegeven vergelijken veel mensen websites voordat ze iets gaan kopen. Door in te spelen op de eerder genoemde onderdelen zorg je ervoor dat je ook nieuwe klanten kan bereiken. Uiteraard gaat dit samen met een goede SEO-campagne, waarbij je website ook beter vindbaar zal zijn in de zoekmachine van Google.

Betrouwbaarheid

Een webdesign in Nijmegen zorgt voor meer transparantie en vertrouwen. Zo kan je je afgeronde projecten laten zien op je website, zodat mensen een beter beeld krijgen van de kwaliteit van jouw producten en/of diensten.

Omzet

Uiteindelijk is het belangrijk dat je meer omzet gaat genereren door deze onderdelen toe te passen in je nieuwe webdesign in Nijmegen. Een website kan bestaan uit verschillende structuren aanhouden. Denk daarbij een webshop waarbij mensen iets kunnen bestellen of een dienst kunnen afnemen. Bij een webdesign staat “user experience” centraal, zodat de (potentiële) klant snel en makkelijk kan vinden wat hij/zij zoekt. Dit zal uiteindelijk zorgen voor meer conversies en meer omzet.

Een kleine greep uit ons portfolio

Portfolio Webdesign

Over de jaren heen hebben we veel ondernemers blij kunnen maken.