Online Assistants voor goede resultaten!

Online Assistants is opgericht door Daniël Kruis en Jonas Aalders. Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van online marketing. Met veel plezier blijven wij ons oriënteren omtrent de nieuwste ontwikkelingen binnen de online marketing. Wij maken er een sport van om ervoor te zorgen dat wij onze klanten tevreden maken en dit zo te behouden. Elke opdracht zien wij dan ook als een uitdaging en dat geeft ons plezier en voldoening in ons werk.


Online Assistants

Wie zijn wij en waarom kiest u voor Online Assistants?


Wij hebben besloten om ons eigen bedrijf te starten. Omdat wij de kans aangrijpen om met onze ervaring, kennis en visie een succes onderneming neer te zetten. Wij werken samen (wat wij ook in het verleden hebben gedaan). Dit betekent dat wij zeer goed op elkaar zijn ingespeeld. Deze goede samenwerking werpt zijn vruchten af in de resultaten die wij behalen voor onze klanten.

Als ondernemer beschikt u misschien niet over de juiste kennis hiervan om goed gevonden te worden op het internet, ook heeft u qua tijd wel iets beters te doen. Daarom nemen wij deze uitdaging graag voor u uit handen zodat u zich weer kunt richten op het ondernemen.

Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor om voor uw bedrijf een online marketing plan te maken. Ook is het mogelijk dat wij bij u op locatie te komen. Graag lichten wij onze diensten toe en maken voor u een plan van aanpak om hier zo spoedig mogelijk mee aan de slag te kunnen gaan.220+
Klanten

400+
Opdrachten

1245+
Koffies

58932+
Uren

Het team


Daniël Kruis

Daniël Kruis

Co Owner

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Jonas Aalders

Jonas Aalders

Co Owner

Marc van der Meulen

Marc van der Meulen

Head of Marketing

Kelly Meulenbeek

Kelly Meulenbeek

Online marketeer

Ramin Rafiq

Ramin Rafiq

Online marketeer

Demi Peperkamp

Demi Peperkamp

Online marketeer

Diva

Diva

Beveiliging

Jordy van Kol

Jordy van Kol

Online marketeer