Laat de wereld jou vinden.

SEO Nijmegen

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

Laat de wereld jou vinden.

SEO Nijmegen

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

Stage en Werk Vacatures

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Drie stappen naar online succes.

Ons Stappenplan

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een proces. De soort waarbij je geen stappen kunt overslaan. Bekijk in welk traject jouw bedrijf terechtkomt door een linkbuilding campagne.

SERP overview

Betere Posities

Dankzij onze linkbuilding campagnes bemachtigd jouw website topposities op strategisch rendabele keywords.
Conversies genereren

Meer Conversies

Topposities zorgen voor hogere bezoekersaantallen op jouw website. De kans op een contact- of offerteaanvraag stijgt.
Website omzet verhogen

Hogere Omzet

De lead heeft contact gezocht voor meer informatie of een offerte. Verleg de sales focus van koude acquisitie naar adviesgesprek!

Performance

83%

SEO

100%

Toegankelijkheid

87%

Best Practices

94%

Performance

83%

SEO

100%

Toegankelijkheid

87%

Best Practices

94%

SEO Nijmegen

Hoe je het ook went of keert, het toepassen van zoekmachine optimalisatie voor het behalen van betere zoekresultaten is tegenwoordig een must-do. Zo ook voor SEO in Nijmegen. Hou jij je niet bezig met SEO? Dan is de kans groot dat je niet zichtbaar bent. Bij algemene ‘keywords’ kan het concurrentieniveau echter gigantisch hoog zijn. Vandaar de introductie van ‘local SEO’.

Lokale SEO voor Nijmegen

Lokale SEO is gericht op het verbeteren van de vindbaarheid in de lokale zoekresultaten in Google, zo ook voor inspanningen rondom SEO in Nijmegen. Bij local SEO wordt de focus gelegd op het optimaliseren van de vindbaarheid voor normale posities. Jij zal ongetwijfeld op deze pagina gekomen zijn nadat jij “SEO Nijmegen” hebt gezocht. Dat is simpelweg omdat lokale SEO een aanzienlijk lager concurrentieniveau heeft dan “SEO” of “posities verbeteren in Google” of een andere algemene zoekopdracht.

Glenn Jansen

HULP NODIG?

Glenn staat voor je klaar!

Van maandag tot en met vrijdag is Glenn tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar voor alle vragen omtrent webdesign, hosting en S.E.O.

Direct een offerte aanvragen

Interesse in linkbuilding? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

Direct een offerte aanvragen

Interesse in linkbuilding? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

seo Nijmegen

Hoe werkt het?

De zoekresultatenpagina van Google wordt voor iedereen steeds meer gelokaliseerd en gepersonaliseerd. Zoekresultaten worden bijvoorbeeld aangepast op jouw zoekgeschiedenis en locatie om de dichtstbijzijnde schilder of het meest relevante artikel te vinden.

Dat laatste slaat vooral op jouw interesses. Wanneer jij bijvoorbeeld veel opzoekt over Formule 1, krijg je vanzelf meer te zien in het Google Nieuws-gedeelte over Formule 1 en als je op een bepaalde locatie een bedrijf opzoekt dan krijg je resultaten te zien die in jouw buurt zijn – denk bijvoorbeeld aan een tankstation.

Wanneer je als organisatie gebruik maakt van local SEO – dus ook voor SEO in Nijmegen – zorg je ervoor dat mensen in de regio of zelfs bij jou uit de buurt ook daadwerkelijk bij jouw site uitkomen.

Lokale SEO is landelijk toepasbaar

Hoewel we het veel hebben gehad over SEO in Nijmegen en het verbeteren van posities in jouw regio, kun je als bedrijf overal lokale SEO uitvoeren. Hoewel jij wellicht in Nijmegen gevestigd bent als stoffeerder, kan het zijn dat jouw doelgroep wellicht de gehele regio Arnhem-Nijmegen is. Daar vallen dan ook plaatsen onder zoals maar niet beperkt tot: Elst, Velp, Heteren, Oosterbeek en Wijchen. Als jij een landelijke makelaardij beheert, is het niet vreemd dat jij zowel qua SEO in Zeeland als voor SEO in Utrecht zichtbaar wilt zijn.

LET OP!

In feite zou je deze strategie ook toe kunnen passen op gebieden die niet voor jou relevant zijn, maar dat wordt in het algemeen beschouwd als bad practice. Met deze strategie creëer je namelijk concurrentie waar deze eerst niet was – door zelf onnodig uit te breiden – en creëer je dus een ‘tweefrontenstrijd’.

seo Arnhem

Topposities halen?

Liever landelijk? Ook mogelijk!

Als jouw SEO in Nijmegen en omgeving inmiddels dusdanig in orde is dat het tijd wordt om landelijk uit te breiden, zijn er twee opties mogelijk: uitbreiden van de SEO-campagne óf een Google Ads-campagne!

SEO uitbreiden

Omdat je al veel optimalisaties hebt uitgevoerd en eventueel een bestaand backlinkprofiel hebt opgebouwd, is er een stevige SEO-basis gelegd voor jouw website. Dat maakt de drempel van de landelijke competitie een stuk lager. Je kunt, door jouw tijd- en/of geldbudget te verhogen jouw inspanningen verbreden van enkel SEO in Nijmegen en omstreken naar landelijke SEO.

Google Ads

Landelijke keywords hebben ook landelijke concurrentie. Het optimaliseren van de websitekant zal voor landelijke als voor lokale keywords geen aanzienlijk verschil in werkhoeveelheid moeten opleveren. Wat wél een verhoogde concurrentie ervaart is het opbouwen van een kwalitatief profiel van backlinks. Als jij een kleine camping beheert en landelijk zichtbaar wilt zijn, neem je het bijvoorbeeld op tegen giganten als Roompot en Droomparken. Een slimmer zet zou dan Google Ads kunnen zijn.

Met Google Ads kun je met het juiste ‘bod per klik’ en een goed beheerde campagne continue in de picture staan met de advertentieplekken in Google. Het opzetten en beheren van een Ads-campagne kan echter zeer tijdrovend en ingewikkeld zijn. Daarom is het verstandiger dit over te laten aan een professional. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op dit front? Klik dan hier om meer te leren over Google Ads via Online Assistants.

Meer conversie met lokale SEO

Alles samengevat is het dus eenvoudig om te concluderen dat lokale zoekmachine optimalisatie de leidende factuur zal worden – als dat nog niet het geval is. Echter is het voor jouw bedrijf niet allen omwille van het eerder genoemde een goede reden om voor SEO in Nijmegen te investeren in lokale optimalisatie. Wellicht de voornaamste reden om je te focussen op lokalisering is de verhoogde conversie.

Als personal trainer in Nijmegen zal het voor jou namelijk niet rendabel zijn om zichtbaar te zijn op het zoekwoord ‘personal training’. Mensen uit Groningen gaan immer niet wekelijks bij jou sporten. Voor de personen die zoeken naar ‘personal training in Nijmegen’, ben jij dan natuurlijk het neusje van de zalm! Het is vanzelfsprekend dat jouw conversie verhoogt als jij zichtbaar bent op de zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt.

Een extra bijkomstigheid is het verhoogde aantal ‘warme leads’. De bezoekers die jouw website vinden naar aanleiding van jouw inspanningen voor SEO in Nijmegen, zijn daadwerkelijk op zoek naar een dienst (die jij aanbiedt). Je hoeft de potentiële klant niet meer te overtuigen dat zij jouw dienst nodig hebben, enkel dat jij ‘the (wo)man for the job’ bent!

Onze pakketten

Hoe wij SEO in Nijmegen aanpakken

Instappakket SEO

prijs op aanvraag

 • 1 Domein
 • Onbeperkt subdomeinen
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 1 GB opslag (SSD)
 • 1 E-mail account
 • 1 SQL Database
 • 1 FTP-Account

Middelgroot SEO

prijs op aanvraag

 • 5 Domeinen
 • Onbeperkt subdomeinen
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 10 GB opslag (SSD)
 • 25 E-mail-Accounts
 • 5 FTP-Accounts
 • 10 SQL-Databases

Maatwerk SEO

prijs op aanvraag

 • 20 Domeinen
 • Onbeperkt subdomeinen
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 100 GB opslag (SSD)
 • 50 E-mail-Accounts
 • 10 FTP-Accounts
 • 25 SQL-Databases

HUH, IK ZIE GEEN PRIJZEN.. WAAROM?

SEO-campagnes en de omvang ervan zijn sterk afhankelijk van jouw behoeftes, de mate van concurrentie en meer. Vooraf gaan we met jou in gesprek over wat jij wilt bereiken met linkbuilding. Op basis van jouw behoeftes bieden wij ons op maat gemaakte voorstel aan.

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij naar aanleiding van bovenstaande informatie geïnteresseerd geraakt in het uitbesteden van SEO? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur; Jonas Aalders! Hij staat je graag te woord om jou te adviseren over de beste online marketingstrategie en beantwoord met plezier jouw vragen.

HULP NODIG?

Dennis staat voor je klaar!

Van maandag tot en met vrijdag is Dennis tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar voor een persoonlijk (online) adviesgesprek!

Een kleine greep uit ons portfolio

Portfolio

Over de jaren heen hebben we veel ondernemers blij kunnen maken. Zowel met onze linkbuildingcampagnes als met de stijlvolle websites welke wij leveren.

Leer alles over ons en onze diensten.

Het Laatste Nieuws

Blijf up-to-date!

Het Laatste Nieuws