SEO Elst

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

Google

marketing

web traffic

decorative

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een geweldige manier om jouw business te laten groeien. Je kunt lekker aan het werk terwijl de nieuwe klanten binnendstromen!

Betere Posities

Dankzij onze SEO campagnes bemachtigd jouw website topposities op strategisch rendabele keywords.
 

Meer Conversies

De topposities zorgen voor hogere bezoekersaantallen op jouw website. De kans op een contact- of offerteaanvraag stijgt.

Hogere Omzet

De lead heeft contact gezocht voor meer informatie of een offerte. Verleg de sales focus van koude acquisitie naar adviesgesprek!
decorative
decorative

Waarom is SEO Elst belangrijk?

Wellicht heb je eerder van de afkorting SEO gehoord. Dit staat voor Search Engine Optimization. Dit houdt in dat je met een aantal werkzaamheden je posities op Google kan verbeteren. Deze werkzaamheden zijn onderdelen waar het algoritme van Google in de gaten houdt. Het voordeel van SEO is dat het geen geld kost. Je stopt er natuurlijk je tijd en moeite in, maar in tegenstelling tot Google Ads is het gratis uit te voeren. Door onderdelen te verbeteren die worden gecontroleerd door het algoritme, kan je je posities met SEO in Elst verbeteren. Dit is belangrijk, omdat je op deze manier beter gevonden kan worden door je (potentiële) klanten. De belangrijkste onderdelen van SEO zijn:

 • Techniek

 • Content

 • Autoriteit

Hoe maak je goede content?

Voor goede content heb je een sterke basis nodig. Dit begint met het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek, waarbij je inzicht krijg op termen waar je (potentiële) klanten jouw bedrijf op kunnen vinden. Daarnaast breng je met behulp van een zoekwoorden onderzoek ook jouw concurrenten in kaart. De zoekwoorden gebruik je vervolgens om content te creëren. Deze geoptimaliseerde content draagt bij aan je SEO in Elst. Het algoritme kijkt namelijk naar hoe kwalitatief en uniek een content is. 

Kwaliteit creëer je door over je zoekwoord te schrijven en uniekheid bereik je door de content zelf te schrijven in plaats van tekst van een ander website over te nemen. Dit wordt namelijk door het algoritme van Google herkent en wordt gezien als plagiaat. Plagiaat zorgt ervoor dat je minder betrouwbaar en uniek bent. Hierdoor zal je minder zichtbaar zijn en minder goede posities in Google krijgen. 

decorative
decorative
 • Wat is linkbuilding?

  Met linkbuilding creëren we een netwerk van backlinks. Wij noemen dat ook wel een Backlinkprofiel. Backlinks zijn in feite links die van een externe site naar jouw website verwijzen. Als een link relevant is voor een bepaald onderwerp (vaak iets te maken met de zoekterm), beïnvloedt dit jouw score op relevante keywords. Jouw posities in de zoekresultaten gaan hierdoor stijgen.

 • Wat is technische optimalisatie?

  Bij SEO wordt er vaak gedacht aan content optimalisaties, maar als je je SEO in Elst wilt verbeteren moet je ook werken aan de technische optimalisaties. Wellicht vraag je je nu af wat technische optimalisaties zijn. Dit zijn optimalisaties die te maken hebben met de prestaties van je website. Denk daarbij een laadtijd, interactie snelheid, kwaliteit en veiligheid. Deze onderdelen dragen allemaal bij aan je SEO in Elst.

  Zo mag je website niet te lang laden en moeten je afbeeldingen geoptimaliseerd zijn met de juiste formaten en alt-tekst. Daarnaast moet de website gestructureerd zijn met titels, subkoppen en normale tekst. Ook mag de website niet leiden naar 404-pagina’s. Mocht dit wel het geval zijn, is het aan te raden om dit zo snel mogelijk op te lossen.

  Uiteindelijk kan je door diverse tools controleren wat voor score je krijgt in het Google zoekmachine. Op basis van die score kan je controleren in hoeverre je website is geoptimaliseerd. Als je een score van 90/100 krijgt weet je dat je aardig op weg bent en jouw SEO voor Elst op technisch gebied in orde is. Als je een score van 60/100 krijgt kan je concluderen dat er nog wat werk aan de winkel is op technisch niveau.

  Nog een keer samenvattend waar je op moet letten:

  • Laadtijd

  • Interactie snelheid

  • Afbeelding formaten

  • 404-pagina’s

  • Structuur

  • Kwaliteit

  • Veiligheid

 • Waarom zou ik investeren in SEO?

  Google is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken. Zelfs met de komst van krachtige AI zoals ChatGPT van OpenAI. Als je een autogarage zoekt, wilt weten hoe je iets moet repareren of het recept nodig hebt voor een lekkere pizza... De gedachtegang is "even Googelen".

  Wat ook vanzelfsprekend is in onze moderne samenleving, is concurrentie. Simpel gezegd delf je gewoon het onderspit als je niets doet aan jouw online zichtbaarheid. En wat betreft online zichtbaarheid is zoekmachine optimalisatie een must-have.

 • Hoe lang duurt het om op positie 1 te komen?

  Eigenlijk is dit dé vraag die iedere ondernemer beantwoord wil hebben, maar geen enkele echte marketeer kan hier beloftes over maken. We leggen je graag uit waarom.

  Het zoekalgoritme van Google is een complex en voortdurend evoluerend systeem. Bovendien houdt Google hun technieken en methodieken strikt geheim. Het is echter geschat dat er meerdere honderden factoren zijn die de positie in zoekresultaten bepalen.

  Onze taak is om zo veel mogelijk van die onbekende factoren te ontmaskeren en deze te beïnvloeden zodat jouw posities in Google stijgen. Elke website, pagina en zelfs zoekterm reageert anders op de werkzaamheden die wij uitvoeren, omdat in het algoritme van Google ook jouw concurrentie wordt meegerekend. Wanneer jij als enige aan SEO doet behaal je sneller een toppositie voor de betreffende zoekterm dan wanneer je wilt scoren voor een keyword waar anderen ook moeite voor doen.

  Gelukkig voeren wij elk kwartaal een telefonisch evaluatiegesprek met onze klanten. Hierin bespreken wij;

  • de uitgevoerde werkzaamheden,

  • de behaalde resultaten,

  • of de resultaten aansluiten op de gestelde doelen,

  • zo niet, wat gaan we anders doen?

 • Hoeveel budget moet ik vrijmaken voor S.E.O.

  Daar kun je best veel mee spelen! Vaak hangt het af van hoe veel keywords je op in wilt spelen en hoe snel je resultaat wilt zien. Hiervoor kun je het beste een adviesgesprek met ons inplannen. Wij maken dan ook een keyword analyse en eventueel een concurrentie analyse voor je.

  Toch laten we je niet in de kou staan met je vraag. Om een effectieve SEO campagne uit te voeren moet je minimaal wel een paar uur per maand bezig zijn met linkbuilding of website optimalisatie. Daarom werken wij doorgaans met een minimaal budget van €300,- exclusief btw.

  Is dat te veel voor nu? Neem alsnog even contact op. We willen alsnog graag je case bespreken en wie weet kunnen we ook voor minder aan de slag.

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Autoriteit creëren voor je website

Het is belangrijk om als autoritair te zijn op Google. Dit houdt in dat je website als betrouwbaar wordt gezien door het algoritme. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er gebruik gemaakt van linkbuilding. Linkbuilding is ervoor zorgen dat er links op relevante websites komen te staan die naar jouw bedrijf doorverwijzen. Het algoritme van Google herkent dat er vanuit meerdere websites naar jouw website wordt gelinkt. Hierdoor ziet Google dat jouw website een betrouwbare website is, waardoor je betere posities in Google krijgt.

Deze strategie draagt bij aan je SEO voor Elst. Jouw bedrijf wordt beter vindbaar voor je (potentiële) klanten. Wel moet er opgelet worden op de websites waar de links worden geplaatst. Deze moeten ook voldoen aan eisen. Denk daarbij aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2023 - Online Assistants