Laat de wereld jou vinden.

SEO Elst

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

 

Laat de wereld jou vinden.

SEO Elst

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

 
Stage en Werk Vacatures

Direct een offerte aanvragen

Interesse in linkbuilding? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

Direct een offerte aanvragen

Interesse in linkbuilding? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

Drie stappen naar online succes.

Ons Stappenplan

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een proces. De soort waarbij je geen stappen kunt overslaan. Bekijk in welk traject jouw bedrijf terechtkomt door een linkbuilding campagne.

SERP overview

Betere Posities

Dankzij onze linkbuilding campagnes bemachtigd jouw website topposities op strategisch rendabele keywords.
Conversies genereren

Meer Conversies

De topposities zorgen voor hogere bezoekersaantallen op jouw website. De kans op een contact- of offerteaanvraag stijgt.
Website omzet verhogen

Hogere Omzet

De lead heeft contact gezocht voor meer informatie of een offerte. Verleg de sales focus van koude acquisitie naar adviesgesprek!

Performance

83%

SEO

100%

Toegankelijkheid

87%

Best Practices

94%

Performance

83%

SEO

100%

Toegankelijkheid

87%

Best Practices

94%

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Waarom is SEO Elst belangrijk?

Wellicht heb je eerder van de afkorting SEO gehoord. Dit staat voor Search Engine Optimization. Dit houdt in dat je met een aantal werkzaamheden je posities op Google kan verbeteren. Deze werkzaamheden zijn onderdelen waar het algoritme van Google in de gaten houdt. Het voordeel van SEO is dat het geen geld kost. Je stopt er natuurlijk je tijd en moeite in, maar in tegenstelling tot SEA is het gratis uit te voeren. Door onderdelen te verbeteren die worden gecontroleerd door het algoritme, kan je je posities met SEO in Elst verbeteren. Dit is belangrijk, omdat je op deze manier beter gevonden kan worden door je (potentiële) klanten. De belangrijkste onderdelen van SEO zijn:

 • Techniek
 • Content
 • Autoriteit
Glenn Jansen

HULP NODIG?

Glenn staat voor je klaar!

Van maandag tot en met vrijdag is Glenn tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar voor alle vragen omtrent webdesign, hosting en S.E.O.

Zoekmachine Marketing

Welke technische optimalisaties moet je uitvoeren?

Bij SEO wordt er vaak gedacht aan content optimalisaties, maar als je je SEO in Elst wilt verbeteren moet je ook werken aan de technische optimalisaties. Wellicht vraag je je nu af wat technische optimalisaties zijn. Dit zijn optimalisaties die te maken hebben met de prestaties van je website. Denk daarbij een laadtijd, interactie snelheid, kwaliteit en veiligheid. Deze onderdelen dragen allemaal bij aan je SEO in Elst. Zo mag je website niet te lang laden en moeten je afbeeldingen geoptimaliseerd zijn met de juiste formaten en alt-tekst. Daarnaast moet de website gestructureerd zijn met titels, subkoppen en normale tekst. Ook mag de website niet leiden naar 404-pagina’s. Mocht dit wel het geval zijn, is het aan te raden om dit zo snel mogelijk op te lossen. Uiteindelijk kan je door diverse tools controleren wat voor score je krijgt in het Google zoekmachine. Op basis van die score kan je controleren in hoeverre je website is geoptimaliseerd. Als je een score van 90 uit 100 krijgt weet je dat je aardig op weg bent en SEO in Elst op technische gebied in orde is. Als je een score van 60 uit 100 krijgt kan je concluderen dat er nog wat werk aan de winkel is op technisch niveau. Nog een keer samenvattend op een rijtje waar je op moet letten:

 • Laadtijd
 • Interactie snelheid
 • Afbeelding formaten
 • 404-pagina’s
 • Structuur
 • Kwaliteit
 • Veiligheid

Hoe maak je goede content?

Voor goede content heb je een sterke basis nodig. Dit begint met het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek, waarbij je inzicht krijg op termen waar je (potentiële) klanten jouw bedrijf op kunnen vinden. Daarnaast breng je met behulp van een zoekwoorden onderzoek ook jouw concurrenten in kaart. De zoekwoorden gebruik je vervolgens om content te creëren. Deze geoptimaliseerde content draagt bij aan je SEO in Elst. Het algoritme kijkt namelijk naar hoe kwalitatief en uniek een content is. 

Kwaliteit creëer je door over je zoekwoord te schrijven en uniekheid bereik je door de content zelf te schrijven in plaats van tekst van een ander website over te nemen. Dit wordt namelijk door het algoritme van Google herkent en wordt gezien als plagiaat. Plagiaat zorgt ervoor dat je minder betrouwbaar en uniek bent. Hierdoor zal je minder zichtbaar zijn en minder goede posities in Google krijgen. 

Gepersonaliseerde websites.

Hoe creëer je autoriteit voor je website?

Het is belangrijk om als autoritair te zijn op Google. Dit houdt in dat je website als betrouwbaar wordt gezien door het algoritme. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er gebruik gemaakt van linkbuilding. Linkbuilding is ervoor zorgen dat er links op relevante websites komen te staan die naar jouw bedrijf doorverwijzen. Het algoritme van Google herkent dat er vanuit meerdere websites naar jouw website wordt gelinkt. Hierdoor ziet Google dat jouw website een betrouwbare website is, waardoor je betere posities in Google krijgt. Zo draagt dit bij aan je SEO in Elst. Hierdoor is je bedrijf ook beter vindbaar voor je (potentiële) klanten. Wel moet er opgelet worden op de websites waar de links worden geplaatst. Deze moeten ook voldoen aan eisen. Denk daarbij aan kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Instappakket SEO

Prijs op aanvraag

 • Aan de hand van een keyword analyse worden rendabele zoekwoorden gekozen. Hiervoor worden vervolgens landingspagina’s geoptimaliseerd of (indien nodig) aangemaakt.
 • Na het klaarzetten van de website worden maandelijks backlinks geplaatst om de posities te verbeteren voor SEO in Arnhem.

Losse Backlinks

v.a. € 24,99 p/maand
 • Liever zelf de website optimaliseren? Koop via onze webshop kwalitatieve backlinks voor een scherpe prijs!
 • Je kunt zelf de linksoorten kiezen waardoor je de kosten kunt afstemmen op jouw budget. Bovendien kun je tussentijdse keyword analyses opvragen.

Maatwerk SEO

Prijs op aanvraag

 • Dit volledige maatwerktraject ontzorgt je op het gebied van SEO in Arnhem. Linkbuilding wordt gecombineerd met volledige website optimalisatie voor de landingspagina’s. Indien gewenst passen wij ook jouw website aan.
 • Content optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Meta/Snippet optimalisatie
 • Maandelijkse linkbuilding
 • Landingspagina’s ontwikkelen

HUH, IK ZIE GEEN PRIJZEN.. WAAROM?

SEO-campagnes en de omvang ervan zijn sterk afhankelijk van jouw behoeftes, de mate van concurrentie en meer. Vooraf gaan we met jou in gesprek over wat jij wilt bereiken met linkbuilding. Op basis van jouw behoeftes bieden wij ons op maat gemaakte voorstel aan.

HULP NODIG?

Dennis staat voor je klaar!

Van maandag tot en met vrijdag is Dennis tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar voor een persoonlijk (online) adviesgesprek!

Boek een online adviesgesprek!

Wil jij betere posities behalen in Google, maar heb je nog een aantal vragen? Onze persoonlijke adviseur staat voor je klaar! Jonas wil jou graag op weg helpen door middel van een persoonlijk online adviesgesprek! Dit kan telefonisch of door middel van videobellen!

Kosteloos zelf posities verbeteren

Als het uitbesteden van de SEO in Arnhem nog net een brug te ver is, kun je zelf ook al flink stappen zetten door je eigen website te optimaliseren. In onze blog vind je handige tips & tricks over hoe je goede keywords signaleert, landingspagina’s indeelt, SEO-gerichte content schrijft en meer! Overigens willen wij je bij vragen graag verder helpen. Laat je niet tegen houden en stuur ons gewoon een mailtje of bel ons!

Een kleine greep uit ons portfolio

Portfolio

Over de jaren heen hebben we veel ondernemers blij kunnen maken. Zowel met onze linkbuildingcampagnes als met de stijlvolle websites welke wij leveren.

Leer alles over ons en onze diensten.

Het Laatste Nieuws

Blijf up-to-date!

Het Laatste Nieuws