SEO

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

Google

marketing

web traffic

decorative

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een geweldige manier om jouw business te laten groeien. Je kunt lekker aan het werk terwijl de nieuwe klanten binnendstromen!

Betere Posities

Dankzij onze SEO campagnes bemachtigd jouw website topposities op strategisch rendabele keywords.
 

Meer Conversies

De topposities zorgen voor hogere bezoekersaantallen op jouw website. De kans op een contact- of offerteaanvraag stijgt.

Hogere Omzet

De lead heeft contact gezocht voor meer informatie of een offerte. Verleg de sales focus van koude acquisitie naar adviesgesprek!
decorative
decorative

Betere posities dankzij SEO Bemmel

Als je wilt dat jouw bedrijf online beter vindbaar wordt is het belangrijk om in de zoekmachine van Google goed te scoren. Google werkt namelijk met een algoritme die kijkt naar een aantal belangrijke punten van een website:

 • Geoptimaliseerde zoekwoorden

 • Kwalitatieve en unieke content

 • Backlinks

 • Interne links

 • Laadtijd

 • URL-structuur

Door deze punten door te lopen en toe te passen zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter zal scoren in het algoritme van Google en uiteindelijk beter vindbaar zijn in de zoekresultaten. Je kan bijvoorbeeld je posities verbeteren met behulp van SEO in Bemmel. Om een beter beeld te krijgen van de bovenstaande punten worden deze hieronder verder toegelicht.

Geoptimaliseerde zoektermen

Allereerst is het belangrijk om een zoekwoorden onderzoek uit te voeren voor jouw bedrijf. Op deze manier maak je het inzichtelijk welke zoekwoorden relevant zijn en waar je gevonden op wil worden. Een goede zoekwoorden onderzoek zorgt voor een sterke basis van jouw SEO optimalisatie in omgeving Bemmel. Als je voornamelijk lokaal gevonden wilt worden kan je ervoor kiezen om de naam van de stad achter je zoekwoord te plaatsen zoals hieronder als voorbeeld wordt aangegeven.

Voorbeeld: 'Telefoonwinkel Bemmel'
Op deze manier scoor je met behulp van SEO sterker op het zoekwoord “Telefoonwinkel” in Bemmel. Om nog gerichter je zoekwoorden te optimaliseren kan je nadenken over de diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Biedt jouw bedrijf bijvoorbeeld telefoon reparaties aan en heeft iemand een reparatie nodig dan wordt er vaak op de onderstaande manier gezocht:

Voorbeeld: 'Telefoon laten repareren Bemmel'
Op deze manier heb je al twee zoektermen waar je op gevonden kan worden. Als je meer zoekwoorden optimaliseert kan je ook gevonden worden op meer zoekwoorden. Hiermee verbeter jij jouw posities in omgeving Bemmel met SEO.

decorative
decorative
 • Wat is linkbuilding?

  Met linkbuilding creëren we een netwerk van backlinks. Wij noemen dat ook wel een Backlinkprofiel. Backlinks zijn in feite links die van een externe site naar jouw website verwijzen. Als een link relevant is voor een bepaald onderwerp (vaak iets te maken met de zoekterm), beïnvloedt dit jouw score op relevante keywords. Jouw posities in de zoekresultaten gaan hierdoor stijgen.

 • Wat is een landingspagina?

  Een landingspagina is de pagina in jouw website waar een bezoeker op binnenkomt. De homepage is dus niet je enige landingspagina! Door backlinks te verwijzen naar andere pagina’s creëer je meer landingspagina’s.

 • Waarom zou ik investeren in SEO?

  Google is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken. Zelfs met de komst van krachtige AI zoals ChatGPT van OpenAI. Als je een autogarage zoekt, wilt weten hoe je iets moet repareren of het recept nodig hebt voor een lekkere pizza... De gedachtegang is "even Googelen".

  Wat ook vanzelfsprekend is in onze moderne samenleving, is concurrentie. Simpel gezegd delf je gewoon het onderspit als je niets doet aan jouw online zichtbaarheid. En wat betreft online zichtbaarheid is zoekmachine optimalisatie een must-have.

 • Hoe lang duurt het om op positie 1 te komen?

  Eigenlijk is dit dé vraag die iedere ondernemer beantwoord wil hebben, maar geen enkele echte marketeer kan hier beloftes over maken. We leggen je graag uit waarom.

  Het zoekalgoritme van Google is een complex en voortdurend evoluerend systeem. Bovendien houdt Google hun technieken en methodieken strikt geheim. Het is echter geschat dat er meerdere honderden factoren zijn die de positie in zoekresultaten bepalen.

  Onze taak is om zo veel mogelijk van die onbekende factoren te ontmaskeren en deze te beïnvloeden zodat jouw posities in Google stijgen. Elke website, pagina en zelfs zoekterm reageert anders op de werkzaamheden die wij uitvoeren, omdat in het algoritme van Google ook jouw concurrentie wordt meegerekend. Wanneer jij als enige aan SEO doet behaal je sneller een toppositie voor de betreffende zoekterm dan wanneer je wilt scoren voor een keyword waar anderen ook moeite voor doen.

  Gelukkig voeren wij elk kwartaal een telefonisch evaluatiegesprek met onze klanten. Hierin bespreken wij;

  • de uitgevoerde werkzaamheden,

  • de behaalde resultaten,

  • of de resultaten aansluiten op de gestelde doelen,

  • zo niet, wat gaan we anders doen?

 • Hoeveel budget moet ik vrijmaken voor S.E.O.

  Daar kun je best veel mee spelen! Vaak hangt het af van hoe veel keywords je op in wilt spelen en hoe snel je resultaat wilt zien. Hiervoor kun je het beste een adviesgesprek met ons inplannen. Wij maken dan ook een keyword analyse en eventueel een concurrentie analyse voor je.

  Toch laten we je niet in de kou staan met je vraag. Om een effectieve SEO campagne uit te voeren moet je minimaal wel een paar uur per maand bezig zijn met linkbuilding of website optimalisatie. Daarom werken wij doorgaans met een minimaal budget van €300,- exclusief btw.

  Is dat te veel voor nu? Neem alsnog even contact op. We willen alsnog graag je case bespreken en wie weet kunnen we ook voor minder aan de slag.

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Kwalitatieve en unieke content

Na het in kaart brengen van de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden is het belangrijk om kwalitatieve en unieke content schrijven. Dit houdt in dat je deze content niet kan kopiëren van andere websites, omdat Google dit herkent als plagiaat. Daarnaast moet de content ook daadwerkelijk informatie bevatten die betrekking heeft tot het zoekwoord. Deze content draagt uiteindelijk bij aan SEO in Bemmel en zorgt dus ervoor dat je beter gevonden kan worden.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2023 - Online Assistants