SEO

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

Google

marketing

web traffic

decorative

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een geweldige manier om jouw business te laten groeien. Je kunt lekker aan het werk terwijl de nieuwe klanten binnendstromen!

Betere Posities

Dankzij onze SEO campagnes bemachtigd jouw website topposities op strategisch rendabele keywords.
 

Meer Conversies

De topposities zorgen voor hogere bezoekersaantallen op jouw website. De kans op een contact- of offerteaanvraag stijgt.

Hogere Omzet

De lead heeft contact gezocht voor meer informatie of een offerte. Verleg de sales focus van koude acquisitie naar adviesgesprek!
decorative
decorative

Betere posities dankzij SEO Bemmel

Als je wilt dat jouw bedrijf online beter vindbaar wordt is het belangrijk om in de zoekmachine van Google goed te scoren. Google werkt namelijk met een algoritme die kijkt naar een aantal belangrijke punten van een website:

  • Geoptimaliseerde zoekwoorden

  • Kwalitatieve en unieke content

  • Backlinks

  • Interne links

  • Laadtijd

  • URL-structuur

Door deze punten door te lopen en toe te passen zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter zal scoren in het algoritme van Google en uiteindelijk beter vindbaar zijn in de zoekresultaten. Je kan bijvoorbeeld je posities verbeteren met behulp van SEO in Bemmel. Om een beter beeld te krijgen van de bovenstaande punten worden deze hieronder verder toegelicht.

Geoptimaliseerde zoektermen

Allereerst is het belangrijk om een zoekwoorden onderzoek uit te voeren voor jouw bedrijf. Op deze manier maak je het inzichtelijk welke zoekwoorden relevant zijn en waar je gevonden op wil worden. Een goede zoekwoorden onderzoek zorgt voor een sterke basis van jouw SEO optimalisatie in omgeving Bemmel. Als je voornamelijk lokaal gevonden wilt worden kan je ervoor kiezen om de naam van de stad achter je zoekwoord te plaatsen zoals hieronder als voorbeeld wordt aangegeven.

Voorbeeld: 'Telefoonwinkel Bemmel'
Op deze manier scoor je met behulp van SEO sterker op het zoekwoord “Telefoonwinkel” in Bemmel. Om nog gerichter je zoekwoorden te optimaliseren kan je nadenken over de diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Biedt jouw bedrijf bijvoorbeeld telefoon reparaties aan en heeft iemand een reparatie nodig dan wordt er vaak op de onderstaande manier gezocht:

Voorbeeld: 'Telefoon laten repareren Bemmel'
Op deze manier heb je al twee zoektermen waar je op gevonden kan worden. Als je meer zoekwoorden optimaliseert kan je ook gevonden worden op meer zoekwoorden. Hiermee verbeter jij jouw posities in omgeving Bemmel met SEO.

decorative
decorative

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Kwalitatieve en unieke content

Na het in kaart brengen van de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden is het belangrijk om kwalitatieve en unieke content schrijven. Dit houdt in dat je deze content niet kan kopiëren van andere websites, omdat Google dit herkent als plagiaat. Daarnaast moet de content ook daadwerkelijk informatie bevatten die betrekking heeft tot het zoekwoord. Deze content draagt uiteindelijk bij aan SEO in Bemmel en zorgt dus ervoor dat je beter gevonden kan worden.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
[copyright]