SEO Arnhem

Met SEO verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

Google

marketing

web traffic

decorative

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een geweldige manier om jouw business te laten groeien. Je kunt lekker aan het werk terwijl de nieuwe klanten binnendstromen!

Betere Posities

Dankzij onze SEO campagnes bemachtigd jouw website topposities op strategisch rendabele keywords.
 

Meer Conversies

De topposities zorgen voor hogere bezoekersaantallen op jouw website. De kans op een contact- of offerteaanvraag stijgt.

Hogere Omzet

De lead heeft contact gezocht voor meer informatie of een offerte. Verleg de sales focus van koude acquisitie naar adviesgesprek!
decorative
decorative

SEO IN ARNHEM

Zoekmachine optimalisatie speelt al sinds de opkomst van zoekmachines zijn rol, zo ook als het op SEO in Arnhem aankomt. Dat is ook niet zo gek eigenlijk…

Over de jaren heen zijn we steeds meer en meer gaan digitaliseren. ‘Flip phone’ werd smartphone en horloge werd smartwatch. Bij deze digitalisering hoorde dan ook de groeiende populariteit van zoekmachines. Tegenwoordig worden dagelijks maar liefs miljarden zoekopdrachten uitgevoerd over de wereld.

Wat maakt SEO in Arnhem belangrijk?

In de loop der jaren heeft Google het besef gekregen van zijn eigen populariteit en hier op ingespeeld. Zo zijn ze de zoekmachine continue aan het ontwikkelen en het idee om lokale zoekwoorden te voorzien van verfijnde zoekresultaten werd geboren. Probeer maar eens om SEO Arnhem te Googlen!

Als je ‘SEO Arnhem’ op Google zoekt zal je direct merken dat er – wellicht na de Google Ads – een informatiekaartje van Google Maps zichtbaar is voordat je de daadwerkelijke zoekresultaten krijgt. Dat kaartje is onderdeel van het lokalisatie-initiatief van Google.
decorative
decorative
 • Wat is linkbuilding?

  Met linkbuilding creëren we een netwerk van backlinks. Wij noemen dat ook wel een Backlinkprofiel. Backlinks zijn in feite links die van een externe site naar jouw website verwijzen. Als een link relevant is voor een bepaald onderwerp (vaak iets te maken met de zoekterm), beïnvloedt dit jouw score op relevante keywords. Jouw posities in de zoekresultaten gaan hierdoor stijgen.

 • Wat is een landingspagina?

  Een landingspagina is de pagina in jouw website waar een bezoeker op binnenkomt. De homepage is dus niet je enige landingspagina! Door backlinks te verwijzen naar andere pagina’s creëer je meer landingspagina’s.

 • Waarom zou ik investeren in SEO?

  Google is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken. Zelfs met de komst van krachtige AI zoals ChatGPT van OpenAI. Als je een autogarage zoekt, wilt weten hoe je iets moet repareren of het recept nodig hebt voor een lekkere pizza... De gedachtegang is "even Googelen".

  Wat ook vanzelfsprekend is in onze moderne samenleving, is concurrentie. Simpel gezegd delf je gewoon het onderspit als je niets doet aan jouw online zichtbaarheid. En wat betreft online zichtbaarheid is zoekmachine optimalisatie een must-have.

 • Hoe lang duurt het om op positie 1 te komen?

  Eigenlijk is dit dé vraag die iedere ondernemer beantwoord wil hebben, maar geen enkele echte marketeer kan hier beloftes over maken. We leggen je graag uit waarom.

  Het zoekalgoritme van Google is een complex en voortdurend evoluerend systeem. Bovendien houdt Google hun technieken en methodieken strikt geheim. Het is echter geschat dat er meerdere honderden factoren zijn die de positie in zoekresultaten bepalen.

  Onze taak is om zo veel mogelijk van die onbekende factoren te ontmaskeren en deze te beïnvloeden zodat jouw posities in Google stijgen. Elke website, pagina en zelfs zoekterm reageert anders op de werkzaamheden die wij uitvoeren, omdat in het algoritme van Google ook jouw concurrentie wordt meegerekend. Wanneer jij als enige aan SEO doet behaal je sneller een toppositie voor de betreffende zoekterm dan wanneer je wilt scoren voor een keyword waar anderen ook moeite voor doen.

  Gelukkig voeren wij elk kwartaal een telefonisch evaluatiegesprek met onze klanten. Hierin bespreken wij;

  • de uitgevoerde werkzaamheden,

  • de behaalde resultaten,

  • of de resultaten aansluiten op de gestelde doelen,

  • zo niet, wat gaan we anders doen?

 • Hoeveel budget moet ik vrijmaken voor S.E.O. ?

  Daar kun je best veel mee spelen! Vaak hangt het af van hoe veel keywords je op in wilt spelen en hoe snel je resultaat wilt zien. Hiervoor kun je het beste een adviesgesprek met ons inplannen. Wij maken dan ook een keyword analyse en eventueel een concurrentie analyse voor je.

  Toch laten we je niet in de kou staan met je vraag. Om een effectieve SEO campagne uit te voeren moet je minimaal wel een paar uur per maand bezig zijn met linkbuilding of website optimalisatie. Daarom werken wij doorgaans met een minimaal budget van €300,- exclusief btw.

  Is dat te veel voor nu? Neem alsnog even contact op. We willen alsnog graag je case bespreken en wie weet kunnen we ook voor minder aan de slag.

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Lokale zoektermen betekent lokale SEO

Nu resultaten op lokale zoektermen een stuk uitgebreider zijn, worden algemene zoekwoorden zoals ‘zaklamp’ minder interessant om te zoeken. speelt komt lokale SEO ook om de hoek kijken.

Met lokale SEO speel je actief in op het verbeteren van jouw posities in lokale zoektermen. Het gaat dan om zoektermen die lokale resultaten opleveren. Voor jouw bedrijf kan dit in de vorm zijn van bedrijfslocatie(s) en/of jouw werkgebied.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

SCHRIJF HIER SEO CONTENT

LOKALE SEO OOK VAN TOEPASSING VOOR SEO IN ARNHEM

Het concept van lokale SEO heeft ook invloed op de lokale zoekresultaten in de regio van Arnhem en Nijmegen. Een grote reden dat lokaal de huidige mode omvat is omdat het vanzelfsprekend logisch is om in de regio jouw zaken te kunnen regelen. Als jij bijvoorbeeld hulp bij SEO in Arnhem zoekt omdat je wellicht behoefte hebt aan fysieke afspraken met jouw marketeer, dan ga je ook zoeken naar een SEO specialist in Arnhem. Uiteraard kom je dan uit bij Online Assistants, maar het gaat nu nog even om jou! 😉

GOOGLE MOTIVEERT LOKALE ZOEKOPDRACHTEN

Lokale resultaten zijn relevanter voor de persoon die zoekt. Daarom motiveert ook de zoekmachine zelf om op deze manier te zoeken. Wanneer jij bijvoorbeeld jouw zoekopdracht begint in te voeren stelt Google direct een aantal suggesties voor. Je zal merken dat jouw woonplaats bij veel zoekopdrachten voor komt. Daarnaast wordt lokalisering ook op andere manieren gestimuleerd, bijvoorbeeld door de Google Home-assistent. Deze voert bij voorkeur namelijk lokale zoekopdrachten voor je uit..

HOE WIJ SEO IN ARNHEM AANPAKKEN

Bij Online Assistants is het mogelijk om jouw organische (natuurlijke) posities in Google te verbeteren door middel van zoekmachine optimalisatie. Met organisch bedoelen we dan de lijstposities in de zoekresultaten, na de advertentieplekken en eventueel een Google Maps- of Google Shopping-infokaart.

Als je gebruik wilt maken van SEO in Arnhem om beter gevonden te worden bieden wij verschillende pakketten aan; een instappakket, linkbuilding abonnement of een maatwerk SEO-campagne. De verschillende pakketten zijn gemaakt op basis van prijsklasse en hebben elk hun eigen resultaat.

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2023 - Online Assistants