Zoekmachine advertenties via Google Ads.

Search Engine Ads

Google Ads is een krachtige tool om snel topposities en dus volledige zichtbaarheid te bemachtigen.

Zoekmachine advertenties via Google Ads.

Search Engine Ads

Google Ads is een krachtige tool om snel topposities en dus volledige zichtbaarheid te bemachtigen.

Zoekmachine Marketing

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Dat is wel zo verstandig.

Adwords uitbesteden

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een proces. De soort waarbij je geen stappen kunt overslaan. Bekijk in welk traject jouw bedrijf terechtkomt door een linkbuilding campagne.

klantenservice

ONTMOETING

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.
Analyse

Opzetten

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij een effectieve campagne op maat.
Meer Conversies

Activeren

De campagne wordt geactiveerd en draait zijn levensduur totdat het toegewijde budget op is of de doelen behaald zijn.

Professioneel gedaan.

Google Advertenties

Het opzetten, monitoren en bijschroeven van een Google Ads-campagne is zeer tijdrovend. Daarnaast heb je zelf vaak niet de budgetinzichten van een professioneel bureau.

Mogelijkheden SEA

Waarom Google Ads uitbesteden?

Wij zorgen ervoor dat u bent te vinden bij deze gewenste doelgroep binnen Google. Zodra de bezoeker uw advertentie aanklikt, dan zal hij of zij direct worden doorverwezen naar uw website. Hierdoor maakt u van de bezoeker een potentiële koper en dat is ook het doel dat u immers wilt bereiken.

Google Ads of Adwords uitbesteden is verstandig om te doen, omdat Google steeds complexer wordt. Hier is niet iedereen van op de hoogte. Wanneer u dit zelf doet, dan kunt u door onvoldoende kennis alsnog niet uw gewenste doel bereiken. Er worden namelijk continue updates uitgevoerd door Google en dat betekent in de online marketing dat hier ook aanpassingen bij komen kijken. Wij van Online Assistants volgen deze updates en aanpassingen op de voet. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op de veranderingen die van toepassing zijn om ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelen kunnen blijven halen.

Wat kunt u verwachten?

Omdat wij de kennis en ervaring hebben als het gaat om Adwords uitbesteden, kunnen wij ervoor zorgen dat alle functies die mogelijk zijn worden gebruikt. Aan de hand van uw wensen, wat u heeft te bieden en wat u ervan verwacht, maken wij een plan op om voor (meetbare) prestaties te zorgen. U kunt direct resultaat verwachten van uw campagne. Dit ziet u terug aan het aantal bezoekers dat toe zal gaan nemen en dat is weer goed voor uw omzet.

Kortom, alles op het gebied van online marketing kunt u aan ons uitbesteden. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor Adwords uitbesteden. Dan gaan wij hierover graag met u in gesprek om onze dienst nader aan u toe te lichten. Wij houden u op de hoogte van de werkzaamheden die wij verrichten. Vervolgens heeft u de tijd om zich te richten op het ondernemen en wij gaan in die tussentijd voor u aan de slag om zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te laten gaan.

Pay Per Click

Een afspraak maken?

Wil jij beter scoren door middel van goede Google Ads resultaten, maar heb je nog een aantal vragen? Onze Ads specialist staat voor je klaar! Halim wil jou graag op weg helpen door middel van een persoonlijk  adviesgesprek! Dit kan telefonisch of op locatie.

HULP NODIG?

Halim staat voor je klaar!

Van maandag tot en met vrijdag is Halim tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar.

Een kleine greep uit ons portfolio

Portfolio ADS

Over de jaren heen hebben we veel ondernemers blij kunnen maken.