Wie zijn Online Assistants?

Ons Verhaal

al ruim 6 jaar helpen wij ondernemers om hun bedrijf en carrière te laten groeien.

Wie zijn Online Assistants?

Ons Verhaal

al ruim 6 jaar helpen wij ondernemers om hun bedrijf en carrière te laten groeien.

over ons

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Januari 2017
De oprichting
Daniël Kruis & Jonas Aalders zijn Online Assistants

Online Assistants is opgericht door Daniël Kruis en Jonas Aalders. Zij hebben in de voorafgaandejaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van online marketing.

"Met veel plezier blijven wij ons oriënteren omtrent de nieuwste ontwikkelingen binnen de online marketing" zegt Daniël.

Jonas volgt op; "Wij maken er een sport van om ervoor te zorgen dat wij onze klanten tevreden maken en dit zo te behouden. Elke opdracht zien wij dan ook als een uitdaging en dat geeft ons plezier en voldoening in ons werk."

December 2017
Starter van het Jaar
Online Assistants genomineerd als Starter van het Jaar
nominatie starter van het jaar rabobank

Ook in het vierde kwartaal van 2017 nomineert Rabobank Oost-Betuwe weer een ondernemer voor de titel ‘Starter van het Jaar 2017’. De laatste genomineerden voor 2017 zijn Daniël Kruis en Jonas Aalders van Online Assistants uit Elst.


‘U richt zich op het ondernemen, wij helpen u met uw online marketing’. Met deze belofte helpen Daniel Kruis en Jonas Aalders sinds een jaar andere ondernemers. Ook voor hulp bij de vindbaarheid op het internet en het ontwikkelen van een website kan men bij het online marketingbureau terecht. “De website is vaak een eerste indruk, en die is cruciaal voor elk bedrijf”, vertelt Daniël. “Maar eigenlijk helpen wij met alle online diensten die je nodig hebt!”

Juli 2020
Nieuwe medewerker
Glenn Jansen is de nieuwe projectmanager

Om de communicatie met onze klanten duidelijk en gestructureerd te houden, is Glenn aan boord gekomen als projectmanager.

"Mijn taak is het waarborgen van de kwaliteit van onze geleverde producten en diensten op het gebied van SEO, webhosting en webdesign.

Naast het overzien van de werkzaamheden is het ook mijn taak om de klanten up-to-date te houden over de voortgang van de SEO-campagne, website ontwikkeling en dergelijke."

Februari 2019
Een nieuw thuis
Verhuizing naar nieuw kantoorpand in Huissen

Nu gevesitgd aan de Industriestraat 1b, te Huissen heeft Online Assistants meer fysieke ruimte om haar personeel te huisvesten en klanten te ontvangen. Het is de start van een nieuw tijdperk voor Online Assistants.

MEI 2021
Een nieuw jasje voor de zomer
Vernieuwde Website

Als SEO-specialisten weten wij als geen ander dat het belangrijk is om informatie actueel en relevant te houden. Het was dan ook hoog tijd voor een content-update op de site.

Eveneens met het besluit om onze informatievoorziening bij te werken, hebben wij er voor gekozen om onze website een nieuw ontwerp te geven. Het vernieuwde uiterlijk brengt helder onze huisstijl naar voren, wat ook steeds vaker wordt gebruikt in onze documenten.

Met de vernieuwing verleggen wij de focus van onze diensten naar SEO, SEA, webdesign & -hosting. Ook is reselling een als een nieuwe vorm van samenwerking naar voren gekomen.

Juni 2021
Nieuwe medewerker
Halim Köprülü is onze nieuwe Google Ads-specialist

Het opzetten en beheren van een AdWords-campagne is zeer tijdrovende marketingstrategie. Echter kan het aanzienlijk rendement opleveren wanneer goed ingezet.

Al enige tijd was het voor bestaande klanten mogelijk om Google Ads uit te besteden aan Online Assistants, waarbij kleine campagnes werden opgezet en beheerd.

Met de komst van Halim kunnen wij met trots zeggen dat wij op expert-niveau jouw Ads-campagne(s) kunnen verzorgen! Halim is een gedreven analyst met een oog voor conversie. Hij haalt het beste uit jouw campagne voor de laagste CPC (Cost per Click)!

Daniël Kruis

Daniël Kruis

Marketing Director

De basis van

“Wij hebben besloten om ons eigen bedrijf te starten. Omdat wij de kans aangrijpen om met onze ervaring, kennis en visie een succes onderneming neer te zetten.”

“Als ondernemer beschikt u misschien niet over de juiste kennis om goed gevonden te worden op het internet. Vanzelfsprekend richt u zich juist liever op het ondernemen. Daarom nemen wij de uitdaging van online marketing graag voor u uit handen zodat u zich weer kunt richten op het ondernemen.”

Online Assistants

“Wij werken samen als een team. Dit betekent dat wij zeer goed op elkaar zijn ingespeeld. Deze goede samenwerking werpt zijn vruchten af in de resultaten die wij behalen voor onze klanten.”

“Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor om voor uw bedrijf een online marketing plan te maken. Ook is het mogelijk dat wij bij u op locatie te komen. Graag lichten wij onze diensten toe en maken voor u een plan van aanpak om uw onderneming te laten groeien.”

Jonas Aalders

Jonas Aalders

Sales Director