Online Assistants

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een mobiele website is daarom ontzettend belangrijk!

Online Assistants

De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Mobiele website laten maken?


Een mobiele website is te vergelijken met een gewone website. Echter is de versie van het gebruik en de informatie die te vinden is voor de smartphone aangepast. Denk hierbij aan het kleinere scherm van een smartphone of tablet in vergelijking met het scherm van een computer. Maar ook aan een aanpassing van de teksten die duidelijk leesbaar zijn. Je hoeft de teksten dus niet in te zoemen om iets goed te kunnen lezen zoals voorheen. Tevens zijn de buttons ook wat groter en de laadtijd is snel omdat de zware grafische bestanden worden vermeden. Dit betekent een optimale gebruiksgemak voor de bezoeker van jouw pagina.

Een pagina voor de smartphone is dus op zijn eigen manier opgebouwd. Het is raadzaam om hierbij een eenvoudig ontwerp te gebruiken om de laadsnelheid zo min mogelijk te beïnvloeden.


Het voordeel van een mobiele website voor de gebruiker

In principe zal een gebruiker die op een computer naar uw website surft, een andere gebruikersbehoefte hebben dan wanneer de gebruiker naar de mobiele versie gaat. De bezoeker die surft via de smartphone is namelijk meer actiegericht in vergelijking met een bezoek via de gewone computer. Op de gewone computer zal de bezoeker meer naar de algemene informatie zoeken en op de smartphone meer naar gerichte informatie. Denk hierbij aan de diensten, contactgegevens en openingstijden. Het is daarom de kunst om goed in te spelen op het afwijkende gebruikersgedrag van de eerder genoemde voorbeelden.


De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken. Mensen gebruiken de smartphone zowel zakelijk als privé om te multitasken. Denk hierbij ook aan social media et cetera. Tegenwoordig willen de mensen die gebruik maken van hun smartphone alles wat zij willen vinden, snel wordt gevonden en ook nog eens overzichtelijk wordt uitgebeeld. Het hebben van een mobiele website is dus van groot belang zodat de bezoeker niet wegklikt wanneer bijvoorbeeld het laden te lang duurt of wanneer een kleine pagina’s komen die niet goed te lezen zijn.


Neem contact met ons op

Online Assistants zorg ervoor dat jouw bedrijf een mobiele website heeft die aan alle eisen van de bezoeker voldoet. Wij hebben de kennis, de middelen en de ervaring om dit te realiseren. Met de juiste content en een goede laadsnelheid kunt u de gebruiker verrassen met de informatie waar deze persoon naar op zoek is. Wanneer uw bedrijf geen goed bereik heeft voor de smartphone? Loopt u de kans om omzet mis te lopen en dit is natuurlijk zonde. Wij kunnen ervoor zorgen dat wanneer de bezoeker op zoek is naar uw website met de smartphone, dat zij direct worden doorgestuurd naar uw mobiele website.

Wanneer u dit niet goed of niet in orde heeft? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Graag lichten wij u onze diensten toe. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan ons kantoor. Indien gewenst komen wij bij u op locatie. Graag helpen wij u ook met de overige diensten die wij leveren. Kortom, zorg dat u niet achter blijft op het web en snel wordt gevonden door de potentiële klanten.


Website analyse


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar