Laat de wereld jou vinden.

Meta Optimalisatie

Meta optimalisatie is nog altijd erg belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie voor jouw website. Maar wat houdt dit nu eigenlijk precies in?

Laat de wereld jou vinden.

Meta optimalisatie

Meta optimalisatie is nog altijd erg belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie voor uw website. Maar wat houdt dit nu eigenlijk precies in?

optimalisatie statistieken

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Google Snippets Video

Meta optimalisatie is van groot belang

De meta description is een broncode dat wordt geplaatst in de webpagina. Het is van belang dat er een goede en sterke titel staat met de juiste zoekwoorden daarin vermeld. Deze zoekwoorden worden bepaald aan de manier waarop u gevonden dient te worden in Google. Vervolgens moet er onder de titel een korte omschrijving komen die informatie geeft over uw website. Deze tekst staat dan onder de titel en de URL van uw website binnen Google. Het is belangrijk dat de tekst de gevraagde aantal woorden heeft. Te weinig woorden zal ervoor zorgen dat uw tekst niet in waarde wordt meegenomen.

TIP!

De homepage is niet je enige landingspagina! Door backlinks te verwijzen naar andere pagina’s creëer je een meer landingspagina’s!

Neem contact met ons op

Meta optimalisatie is dus erg belangrijk en brengt een toegevoegde waarde met zich mee om goed gevonden te kunnen worden binnen de zoekmachine. Wanneer een bezoeker op zoek is naar diensten die u levert, artikelen of spullen die u verkoopt, zal dus niet uitgebreid de tijd gaan nemen om in Google te gaan zoeken. Zij willen eigenlijk al direct bij het intoetsen van een bepaald zoekwoord op het juiste adres terecht komen. Wanneer zij uw meta optimalisatie zien staan dat goed en duidelijk overkomt. Dan verhoogt u dus de kans dat de bezoeker uw website aanklikt. Eenmaal op uw website te zijn aangekomen, kunt u van de bezoeker een potentiële klant maken. Het is ook belangrijk om uw website te voorzien van een call to action. Hiermee wordt bedoeld dat u de bezoeker van uw website eigenlijk wordt verleid om verder kijken op uw website en ook waarom. Zorg dus voor een uitnodigende content!

meta optimalisatie