Online Assistants

Het is ontzettend belangrijk om uw website up-to-date te houden! Zowel voor potentiële bezoekers als voor zoekmachines. Wij hebben de kennis, ervaring en de tools om ervoor te zorgen dat wij uw volledige webpagina up to date krijgen. Een website vernieuwen betekent niet zomaar een ander uiterlijk, het betekent ook dat de bezoeker een optimaal gebruiksgemak ervaart, zodat de bezoeker niet weg klikt.

Online Assistants

De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Website laten maken Elst of omgeving hiervan?


Omdat het internet zich continue blijft vernieuwen, is het niet zo gek dat een website vernieuwen hier ook bij hoort. Na verloop van tijd is uw pagina toe aan een re-design. Maar hoe pakt u dit aan? Wat moet er dan allemaal vernieuwd worden? Hiervoor bent u bij Online Assistants aan het juiste adres. Voordat wij overgaan tot website vernieuwen, zullen wij een scan uitvoeren. Het kan namelijk zo zijn dat uw pagina niet meer voldoet aan de laatste HTML- eisen. Maar ook kan het nodig zijn dat uw bestaande content verplaatst moet worden naar een nieuwe pagina. Er zal moeten worden bepaald wat hetzelfde kan blijven en wat er moet worden vervangen, of aangepast. Het kan zijn dat de content moet worden vervangen om beter gevonden te kunnen worden binnen Google. Is de informatie die op de “oude” pagina stond nog wel relevant? Tot welk publiek wilt u de pagina richten? Biedt u diensten aan of wilt u ook artikelen gaan verkopen? Welke huisstijl moet uw pagina hebben? En ga zo maar door.Waarom kiezen voor Online Assistants?

Wij hebben de kennis, ervaring en de tools om ervoor te zorgen dat wij uw volledige webpagina up to date krijgen. Een website vernieuwen betekent niet zomaar een ander uiterlijk, het betekent ook dat de bezoeker een optimaal gebruiksgemak ervaart zodat de bezoeker niet weg klikt omdat het laden van de pagina bijvoorbeeld te lang duurt of omdat de pagina de informatie niet duidelijk laat zien et cetera. Tevens gaan wij ook kijken of uw pagina ook goed in gebruik is op de smartphone en tablet et cetera.Neem contact met ons op

Of het nu gaat om website vernieuwen of een dergelijke andere dienst die wij voor u kunnen leveren. Wij kijken altijd vanuit uw oog, het oog van de bezoeker maar ook vanuit het oog van Google. Het is natuurlijk de bedoeling dat u met uw webpagina kunt uitstralen wat u wilt, het is immer het visitekaartje van uw bedrijf. Tevens wilt u de bezoeker kunnen laten vinden daar deze persoon naar op zoek is. Maar ook wilt u snel gevonden worden met uw bedrijf in Nijmegen of omgeving hiervan binnen google. Dit alles voegen wij samen om tot een goed eindresultaat te komen. Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij geven u graag een persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat u meer omzet kunt behalen. U investeert dus niet in uw pagina maar in uw hele bedrijf.


Website analyse


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar