Online Assistants

Wij kijken verder dan alleen het ontwerpen of herinrichten van uw visitekaartje op het internet. Wij kijken namelijk ook vanuit uw oog en die van de bezoeker. U wilt bezoekers aantrekken die klanten worden. De bezoeker wil overtuigd zijn van de mogelijkheden die zij online aantreffen. Zij willen snel kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn en een goede indruk krijgen van uw huisstijl.

Online Assistants

De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Heeft u uw webshop niet op orde of wilt u deze laten maken voor uw bedrijf in Nijmegen?


Online Assistants maakt voor uw onderneming een webshop Elst, maar ook voor bedrijven in de ruime omgeving hiervan. Bedrijven die online artikelen of producten verkopen, moeten een website hebben die snel en goed in gebruik is voor de klant. Naast het goed functioneren van de website, dient deze ook te voorzien zijn van de juiste uitstraling. Wanneer een bezoeker op uw website terecht komt, moet de bezoeker eigenlijk direct al een goede indruk krijgen naast het belangrijke feit dat de bezoeker kan vinden wat hij of zij zoekt. Uw website moet er dus professioneel uitzien en eenvoudig te gebruiken zijn. Hierdoor geeft u de potentiële klant een betrouwbare aankoop omgeving en zal u de aandacht wekken om de klant op uw pagina te laten blijven en om er voor te zorgen dat de klant vaker terug zal komen.Wat kunt u verwachten?

Wanneer u voor uw onderneming door ons een webshop laat maken in Elst of omgeving hiervan? Dan kunt u verwachten dat wij een directe aansluiting maken met uw gewenste doelgroep. Met de juiste informatievoorziening en een optimaal bestelgemak, zorgt uw website ervoor dat dit de aandacht wekt bij de bezoeker. Wanneer de bezoeker op uw website komt en snel in de gaten heeft dat de bezoeker hier kan vinden wat hij of zij zoekt en ook nog snel kan bestellen. Dan vergroot u dus het risico dat er meer bestellingen worden geplaatst. Met de juiste aanpak die wij hanteren door vanuit het oog van de ondernemer te kijken maar ook vanuit het oog van de bezoeker, zal dit een toegevoegde waarde geven aan de omzet van de ondernemer.


Tevens kijken wij nog verder dan vanuit het oog van de bezoeker en ondernemer. Het is belangrijk dat uw website snel wordt gevonden binnen Google. Ook hier kunnen wij u uitstekend mee van dienst zijn door uw Webshop SEO- proof te maken. Wanneer uw webshop voor uw onderneming in of bij Nijmegen snel wordt gevonden, er fraai uitziet en ook nog prettig is in gebruik en hoog in de ranglijst staat binnen Google dan zult u hier de vruchten van plukken.Neem contact met ons op

Laat uw Webshop Elst ontwerpen, optimaliseren of restylen voor uw bedrijf in Elst. Hierdoor zal het aantal bezoekers stijgen en uw bestellingen ook. Wij zorgen ervoor dat de opdracht die u aan ons uitbesteed, tot een verbluffend eindresultaat zal komen. Wij kunnen u overigens ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van social media. Denk hierbij aan het maken van advertenties en het optimaliseren van uw Facebookpagina.

Wanneer u contact met ons opneemt, dan kunnen wij onze diensten nader aan u toelichten. Tevens bent u welkom om een bezoek te brengen aan ons kantoor. Of wilt u liever dat wij bij u op locatie komen? Ook dat is mogelijk. Maak daarom een afspraak wanneer het u uitkomt. Graag bespreken wij met u, onder het genot van een kop koffie, wat wij voor u kunnen betekenen.


Website analyse


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar