Online Assistants

Meta optimalisatie is nog altijd erg belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie voor uw website. Maar wat houdt dit nu eigenlijk precies in?


De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Meta optimalisatie is van groot belang


De meta description is een broncode dat wordt geplaatst in de webpagina. Het is van belang dat er een goede en sterke titel staat met de juiste zoekwoorden daarin vermeld. Deze zoekwoorden worden bepaald aan de manier waarop u gevonden dient te worden in Google. Vervolgens moet er onder de titel een korte omschrijving komen die informatie geeft over uw website. Deze tekst staat dan onder de titel en de URL van uw website binnen Google. Het is belangrijk dat de tekst de gevraagde aantal woorden heeft. Te weinig woorden zal ervoor zorgen dat uw tekst niet in waarde wordt meegenomen.


Meta optimalisatie is dus erg belangrijk en brengt een toegevoegde waarde met zich mee om goed gevonden te kunnen worden binnen de zoekmachine. Wanneer een bezoeker op zoek is naar diensten die u levert, artikelen of spullen die u verkoopt, zal dus niet uitgebreid de tijd gaan nemen om in Google te gaan zoeken. Zij willen eigenlijk al direct bij het intoetsen van een bepaald zoekwoord op het juiste adres terecht komen. Wanneer zij uw meta optimalisatie zien staan dat goed en duidelijk overkomt. Dan verhoogt u dus de kans dat de bezoeker uw website aanklikt. Eenmaal op uw website te zijn aangekomen, kunt u van de bezoeker een potentiële klant maken. Het is ook belangrijk om uw website te voorzien van een call to action. Hiermee wordt bedoeld dat u de bezoeker van uw website eigenlijk wordt verleid om verder kijken op uw website en ook waarom. Zorg dus voor een uitnodigende content!Neem contact met ons op

Indien gewenst geven wij u een persoonlijk advies omtrent uw online marketing. U bent van harte welkom om een bezoek aan ons kantoor te brengen. Ook kunnen wij bij u op locatie komen om onze dienst(en) nader aan u toe te lichten. Kortom, wij gaan graag voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw website voldoet aan de eisen van nu zodat u hoog in Google komt te staan. Dit levert u potentiële klanten op wat goed is voor uw omzet en wij hebben weer voldoening in ons werk. Graag tot ziens!


Neem contact op


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar