Online Assistants

Content optimalisatie laten uitvoeren op uw website is van groot belang om hoog in de rang van Google te staan en om goed gevonden te kunnen worden door de bezoeker. Hiervoor bent u bij Online Assistants aan het juiste adres. Maar hoe gaat dat in zijn werk?De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Content optimalisatie

Allereerst voeren wij een scan uit op uw website. Hierdoor kunnen wij bepalen of uw website nog wel voldoet aan de laatste ontwikkelingen die nodig zijn om goed gevonden te worden. Het kan zijn dat uw website prima in orde is maar dat u niet hoog in de rang staat bij Google. Dit kan te maken hebben met de informatie die op uw website staat maar niet op de juiste manier is samengesteld.


Door content optimalisatie te laten uitvoeren, zullen wij ervoor zorgen dat de inhoud van uw website op de juiste manier wordt overgebracht zodat u een stijgende lijn kunt verwachten binnen de zoekmachine. Hierbij zullen wij gebruik maken van relevante onderwerpen en een goede en krachtige boodschap in uw tekst maken. Deze tekst(en) zijn voorzien van de zoektermen waar u graag binnen de zoekmachine op gevonden wilt worden. Door hier het juiste percentage op toe te passen, zult u hier als ondernemer de vruchten van plukken door de bezoekersstroom die zal toenemen.


Neem daarom contact met ons op. Graag lichten wij u onze diensten nader aan u toe. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons kantoor. Tevens kunnen wij ook bij u op locatie komen als u dit wenst. Graag tot ziens aan de start van uw online marketing campagne!


Neem contact op


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar