Pagespeed

Met pagespeed wordt bedoeld: de snelheid van jouw website. Zowel het laden van de pagina zelf als snel kunnen doorklikken op de website. Wanneer het laden van de pagina bijvoorbeeld langer dan tien seconde duurt, dan verliest de bezoeker zijn geduld of zal denken dat de website het niet doet. De bezoeker verliest de aandacht en zal hoogstwaarschijnlijk uw website weg klikken. Wanneer het laden van de pagina minder dan één seconde duurt, dan zal de bezoeker het idee hebben dat hij of zij snel de informatie kan vinden die de persoon zoekt en zal op uw website blijven.De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Heeft uw website een goede pagespeed?

Ook Google hecht waarde aan pagespeed. Maar bovenal aan een goede content op uw website. Dit zal uiteindelijk een goed effect geven op een hoge positie binnen Google. Pagespeed en een goede content zullen uw concurrenten verslaan! Want als de bezoeker eenmaal snel op uw website is aangekomen, moet u er natuurlijk ook voor zorgen dat de bezoeker op uw website blijft. Een goede content is dus van groot belang als u van de bezoeker een potentiële klant wil maken.


Schakel de hulp in van Online Assistants

Bij Online Assistants bent u aan het juiste adres voor pagespeed optimalisatie. Wij zorgen er ook voor dat er onderscheid wordt gemaakt tussen de mobiele gebruiker en de PC gebruiker. Hier is namelijk een groot verschil in te vinden. Ook als het gaat om het gebruiksgemak. Hierdoor kunt u het uiterste halen uit uw online marketing.Neem daarom contact met ons op. Wij helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat wij uw website optimaal kunnen maken en om deze te behouden. Niet alleen voor Google en de internetgebruiker is dit van groot belang maar ook voor uzelf om meer uit uw omzet te kunnen halen. U bent van harte welkom bij ons op kantoor. Indien gewenst komen wij bij u op locatie. Graag tot ziens!


Neem contact op


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar