Online Assistants

Adwords uitbesteden? Dat kan want hiervoor bent u bij Online Assistants aan het juiste adres. Met deze dienst zorgen wij ervoor dat Google de advertenties van uw bedrijf laat zien zodra een bezoeker van het internet op zoek is naar een product, dienst of artikel die u aanbiedt. Deze bezoeker behoort tot een bepaalde doelgroep die u wilt bereiken.

Online Assistants

De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Adwords uitbesteden? Dat is wel zo verstandig!


Wij zorgen ervoor dat u bent te vinden bij deze gewenste doelgroep binnen Google. Zodra de bezoeker uw advertentie aanklikt, dan zal hij of zij direct worden doorverwezen naar uw website. Hierdoor maakt u van de bezoeker een potentiële koper en dat is ook het doel dat u immers wilt bereiken. Adwords uitbesteden is verstandig om te doen omdat Google steeds complexer wordt. Hier is niet iedereen van op de hoogte. Wanneer u dit zelf doet, dan kunt u door onvoldoende kennis alsnog niet uw gewenste doel bereiken. Er worden namelijk continue updates uitgevoerd door Google en dat betekent in de online marketing dat hier ook aanpassingen bij komen kijken. Wij van Online assistants volgen deze updates en aanpassingen op de voet. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op de veranderingen die van toepassing zijn om ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelen kunnen blijven halen.Wat kunt u verwachten?

Omdat wij de kennis en ervaring hebben als het gaat om Adwords uitbesteden, kunnen wij ervoor zorgen dat alle functies die mogelijk zijn worden gebruikt. Aan de hand van uw wensen, wat u heeft te bieden en wat u ervan verwacht, maken wij een plan op om voor (meetbare) prestaties te zorgen. U kunt direct resultaat verwachten van uw campagne. Dit ziet u terug aan het aantal bezoekers dat toe zal gaan nemen en dat is weer goed voor uw omzet.Neem contact met ons op

Kortom, alles op het gebied van online marketing kunt u aan ons uitbesteden. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor Adwords uitbesteden. Dan gaan wij hierover graag met u in gesprek om onze dienst nader aan u toe te lichten. Wij houden u op de hoogte van de werkzaamheden die wij verrichten. Vervolgens heeft u de tijd om zich te richten op het ondernemen en wij gaan in die tussentijd voor u aan de slag om zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te laten gaan. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons kantoor. Indien gewenst komen wij bij u op locatie. Ook geven wij u graag een persoonlijk advies om alles uit uw online marketing te kunnen halen. Kortom, samen met u maken wij een plan van aanpak zodat u kunt profiteren van een goed resultaat. Wij zijn pas tevreden als onze klant dit ook is en daarom maken wij graag van uw opdracht een geslaagde opdracht.


Website analyse


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar