Laat de wereld jou vinden.

Linkbuilding Nijmegen

Met linkbuilding verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

 

Laat de wereld jou vinden.

Linkbuilding Nijmegen

Met linkbuilding verhoog jij het verkeer naar jouw site. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten.

 
Stage en Werk Vacatures

Direct een offerte aanvragen

Interesse in linkbuilding? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

Direct een offerte aanvragen

Interesse in linkbuilding? Vraag simpel en vlug een offerte aan!

Drie stappen naar online succes.

Ons Stappenplan

Passief leads genereren via organische zoekresultaten is een proces. De soort waarbij je geen stappen kunt overslaan. Bekijk in welk traject jouw bedrijf terechtkomt door een linkbuilding campagne.

SERP overview

Betere Posities

Dankzij onze linkbuilding campagnes bemachtigd jouw website topposities op strategisch rendabele keywords.
Conversies genereren

Meer Conversies

De topposities zorgen voor hogere bezoekersaantallen op jouw website. De kans op een contact- of offerteaanvraag stijgt.
Website omzet verhogen

Hogere Omzet

De lead heeft contact gezocht voor meer informatie of een offerte. Verleg de sales focus van koude acquisitie naar adviesgesprek!

Performance

83%

SEO

100%

Toegankelijkheid

87%

Best Practices

94%

Performance

83%

SEO

100%

Toegankelijkheid

87%

Best Practices

94%

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Direct informatie opvragen

Ben jij al overtuigd van onze expertise, maar heb je nog een vraag?

Waarom gebruik maken van linkbuilding in Nijmegen?

Wat is linkbuilding in Nijmegen en waarom zou je er gebruik van maken? Linkbuilding is een onderdeel van Search Engine Optimization, ook wel SEO genoemd. Linkbuilding is een belangrijke manier om goede posities in Google te krijgen, omdat het algoritme van Google veel waarde hecht aan relevante en kwalitatieve links. Maar wat is linkbuilding? Linkbuilding is ervoor zorgen dat er vanuit andere websites verwezen wordt naar jouw eigen website. Hierbij is het belangrijk dat deze links kwalitatief en relevant zijn. Met kwaliteit wordt bedoeld dat het stukje waar jouw link in komt goede content is. Met een relevante link wordt bedoeld dat de website die verwijst naar jouw website een verband met jouw website heeft. Denk daarbij een producten en/of diensten die op elkaar aansluiten. Als jij bijvoorbeeld voetbal spullen verkoopt heeft het weinig zin om een link te krijgen van een website die dieren spullen verkoopt.

Glenn Jansen

HULP NODIG?

Glenn staat voor je klaar!

Van maandag tot en met vrijdag is Glenn tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar voor alle vragen omtrent webdesign, hosting en S.E.O.

Linkbuilding Nijmegen

Effect van linkbuilding

Linkbuilding in Nijmegen wordt al jaren gebruikt om hogere posities te krijgen binnen Google. Veel mensen vragen zich af of linkbuilding daadwerkelijk effect heeft en of het de juiste manier is om je posities te verbeteren. Daarom is er veel onderzoek gedaan door diverse organisaties naar het effect van backlinks en daaruit kan geconcludeerd worden dat het wel degelijk effect heeft op de posities. Het verband tussen linkbuilding en posities is te zien in de afbeelding.

Linkbuilding strategieën

Er zijn diverse strategieën om linkbuilding in Nijmegen toe te passen. Deze strategieën worden hieronder verder toegelicht:

 • Zorg voor een stabiele SEO campagne
 • Kwalitatieve content schrijven
 • Concurrentie analyseren
 • Focussen op zoekwoorden

Zorg voor een stabiele linkbuilding campagne

Als je wilt beginnen aan linkbuilding is het belangrijk om je SEO strategie te blijven volgen, maar wat wordt hiermee bedoeld? Dit houdt in dat je een goed zoekwoorden onderzoek uitvoert en op basis daarvan de behoeftes van je klanten in kaart brengt. Op die manier kan je een aantal sterke focus keywords kiezen. Dit zoekwoorden onderzoek zorgt voor een goed basis voor je linkbuilding in Nijmegen.

Kwalitatieve content schrijven

Het is belangrijk om kwalitatieve en unieke content te schrijven. Dit doe je op basis van het zoekwoorden onderzoek. Hierbij is het dus van belang om content zelf te schrijven en niet te kopiëren van andere websites. Dit wordt namelijk herkent door het algoritme van Google. Verder moet de content ook relevant zijn tot het onderwerp. Uiteindelijk is het dus belangrijk voor je linkbuilding in Nijmegen om goede content te schrijven.

Gepersonaliseerde websites.

Product testing

Je zou ook gebruik kunnen maken van product testing. Hierbij stuur je een product van jou op naar bloggers en/of influencers. Deze testen jouw product en schrijven er vervolgens iets overs, waarbij ze ook een link plaatsen naar jouw website. Met deze strategie betaal je dus weliswaar met je eigen product.

Instappakket SEO

Prijs op aanvraag

 • Aan de hand van een keyword analyse worden rendabele zoekwoorden gekozen. Hiervoor worden vervolgens landingspagina’s geoptimaliseerd of (indien nodig) aangemaakt.
 • Na het klaarzetten van de website worden maandelijks backlinks geplaatst om de posities te verbeteren voor SEO in Arnhem.

Losse Backlinks

v.a. € 24,99 p/maand
 • Liever zelf de website optimaliseren? Koop via onze webshop kwalitatieve backlinks voor een scherpe prijs!
 • Je kunt zelf de linksoorten kiezen waardoor je de kosten kunt afstemmen op jouw budget. Bovendien kun je tussentijdse keyword analyses opvragen.

Maatwerk SEO

Prijs op aanvraag

 • Dit volledige maatwerktraject ontzorgt je op het gebied van SEO in Arnhem. Linkbuilding wordt gecombineerd met volledige website optimalisatie voor de landingspagina’s. Indien gewenst passen wij ook jouw website aan.
 • Content optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Meta/Snippet optimalisatie
 • Maandelijkse linkbuilding
 • Landingspagina’s ontwikkelen

HULP NODIG?

Dennis staat voor je klaar!

Van maandag tot en met vrijdag is Dennis tussen 10:00 en 17:00 bereikbaar voor een persoonlijk (online) adviesgesprek!

Concurrentie analyseren

Om je concurrentie voor te blijven moet je ze in de gaten houden. Dit kan je door een online marketing tool te gebruiken zoals SE Ranking, Ahrefs of Semrush. Door te kijken naar het aantal backlinks kan je voor jezelf bepalen hoe goed jij het doet ten opzichte van je concurrenten. Op die manier kan je meer middelen investeren of juist concluderen dat je goed op weg bent op het gebied van linkbuilding in Nijmegen.

Focussen op zoekwoorden

Eerder hebben we het gehad over hoe belangrijk het is om een goede SEO strategie te bepalen. Als je een stap verder gaat ga je je focussen op focus keywords. Elk bedrijf heeft een core business en het is belangrijk om keywords die de core business beschrijven duidelijk naar voren te brengen.

Een kleine greep uit ons portfolio

Portfolio

Over de jaren heen hebben we veel ondernemers blij kunnen maken. Zowel met onze linkbuildingcampagnes als met de stijlvolle websites welke wij leveren.

Leer alles over ons en onze diensten.

Het Laatste Nieuws

Blijf up-to-date!

Het Laatste Nieuws