Hosting en onderhoud aan uw website

Hosting en onderhoud laten uitvoeren aan uw website is belangrijk. Zelfs wanneer u denkt dat uw website helemaal up to date is. Maar hoe lang is deze dan al up to date? Wanneer een website helemaal is ingericht en is voorzien van de juiste informatie dan denkt u dat u klaar bent. Echter zal er na verloop van tijd een hoop veranderen waardoor uw website zijn waarde binnen Google kan verliezen. Dat komt omdat Google geregeld updates uitvoert waardoor het internet constant verandert. Daarom is het belangrijk om hosting en onderhoud te laten uitvoeren aan uw website, zodat uw website optimaal blijft. De snelheid, de back ups en de betrouwbaarheid van uw website spelen hierin een belangrijke rol.
De werkmethode van Online Assistants


Ontmoeting

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en maken wij een voorstel. Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend.

Doelen vaststellen

Afhankelijk van uw wensen, worden doelen samen met u vastgesteld. Zo maken wij voor u het gewenste ontwerp.

Ontwerp maken

Bij complexe websites maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op ideeën van de klant en vormgevers.

Wijzigingen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.

afleveringen

De laatste wijzigingen worden aangebracht. Voldoet het aan uw wensen? Dan gaat de website online.Website onderhoud

Maar hoe zit het met de content op uw website? Ook hier zal naar worden gekeken en indien nodig worden daar aanpassingen aan uitgevoerd. Bent u nog wel onder de aandacht bij de gewenste doelgroep(en)? Kortom, wij scannen uw website en kunnen ervoor zorgen dat u weer goed gevonden kunt worden binnen Google en dat uw klanten optimaal gebruikersgemak van uw website ervaren.


Neem contact met ons op

Online Assistants staat voor u klaar om te bepalen of hosting en onderhoud ook bij u van toepassing is. Hierna maken wij voor u een plan van aanpak om vervolgens aan de slag te gaan.

Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak. Graag lichten wij onze diensten nader aan u toe. Wij maken voor u een plan van aanpak om alles uit uw online marketing te kunnen halen. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons kantoor en indien gewenst komen wij bij u op locatie.


Website analyse


Contact opnemen / Afspraak maken


BEL ONS DIRECT

06-28854504
Maandag - Vrijdag, 09:00 - 17:30 uur

MAIL ONS DIRECT

info@onlineassistants.nl
24/7 beschikbaar