Google Ads

Google Ads is een krachtige tool om snel topposities en dus volledige zichtbaarheid te bemachtigen.

Google

Advertenties

Conversies

SEO

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Je betaalt per klik op jouw advertentie. Als beloning sta je wel direct bovenaan in de zoekresultaten! Dankzij conversie tracking is succes makkelijk bij te houden.

Campagnes Opzetten

We werken een Google Ads strategie uit op basis van CPA- en ROAS-doelen om een rendement uit je investering te halen.
 

Monitoren & Optimaliseren

Na de eerste 'data'-maand optimaliseren we de Google Ads voor het genereren van conversies. Prestaties worden gemonitord en waar nodig voeren we optimalisaties uit.

Meer omzet!

Met onze conversietracking houden we precies bij hoeveel klanten via Google Ads komen. Je weet dus elke maand hoeveel je verdiend hebt dankzij jouw Google Ads campagne.
decorative
decorative

Google Advertenties

Het opzetten, monitoren en bijschroeven van een Google Ads-campagne is zeer tijdrovend. Daarnaast heb je zelf vaak niet de budgetinzichten van een professioneel bureau.
Wij zorgen ervoor dat je te vinden bent bij jouw gewenste doelgroep met Google Ads. Zodra de bezoeker jouw advertentie aanklikt, zal hij of zij direct worden doorverwezen naar je website. Bovendien vergroot de merkbekendheid van jouw bedrijf door middel van een Display-campagne.

Wat is SEO?

Google Ads of Adwords uitbesteden is verstandig om te doen, omdat Google steeds complexer wordt. Hier is niet iedereen van op de hoogte. Wanneer je dit zelf doet, dan kun je door onvoldoende kennis alsnog niet je gewenste doel bereiken. Er worden namelijk continu updates uitgevoerd door Google en dat betekent dat jouw Google Ads campagne constant vernieuwd moet worden. Online Assistants volgt deze updates en aanpassingen op de voet. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op de veranderingen die van toepassing zijn om ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelen kunnen blijven halen.
decorative
decorative

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Wat kunt u verwachten?

Omdat wij de kennis en ervaring hebben als het gaat om Adwords uitbesteden, kunnen wij ervoor zorgen dat alle functies die mogelijk zijn worden gebruikt. Aan de hand van jouw wensen zijn en wat je te bieden hebt maken wij een plan om voor (meetbare) prestaties te zorgen.

Je kunt in de meeste gevallen binnen 2 maanden resultaat verwachten van jouw Google Ads campagne. Dat zie je in ieder geval terug in het stijgende bezoekersaantal, maar met een conversie geoptimaliseerde website zal het aantal verkopen of aanvragen ook zienbaar stijgen.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
[copyright]