Google Ads

Google Ads is een krachtige tool om snel topposities en dus volledige zichtbaarheid te bemachtigen.

Google

Advertenties

Conversies

SEO

Benieuwd naar de kosten?

Vraag direct een offerte aan!

Drie stappen naar online succes

Je betaalt per klik op jouw advertentie. Als beloning sta je wel direct bovenaan in de zoekresultaten! Dankzij conversie tracking is succes makkelijk bij te houden.

Campagnes Opzetten

We werken een Google Ads strategie uit op basis van CPA- en ROAS-doelen om een rendement uit je investering te halen.
 

Monitoren & Optimaliseren

Na de eerste 'data'-maand optimaliseren we de Google Ads voor het genereren van conversies. Prestaties worden gemonitord en waar nodig voeren we optimalisaties uit.

Meer omzet!

Met onze conversietracking houden we precies bij hoeveel klanten via Google Ads komen. Je weet dus elke maand hoeveel je verdiend hebt dankzij jouw Google Ads campagne.
decorative
decorative

Google Advertenties

Het opzetten, monitoren en bijschroeven van een Google Ads-campagne is zeer tijdrovend. Daarnaast heb je zelf vaak niet de budgetinzichten van een professioneel bureau.
Wij zorgen ervoor dat je te vinden bent bij jouw gewenste doelgroep met Google Ads. Zodra de bezoeker jouw advertentie aanklikt, zal hij of zij direct worden doorverwezen naar je website. Bovendien vergroot de merkbekendheid van jouw bedrijf door middel van een Display-campagne.

Wat is SEO?

Google Ads of Adwords uitbesteden is verstandig om te doen, omdat Google steeds complexer wordt. Hier is niet iedereen van op de hoogte. Wanneer je dit zelf doet, dan kun je door onvoldoende kennis alsnog niet je gewenste doel bereiken. Er worden namelijk continu updates uitgevoerd door Google en dat betekent dat jouw Google Ads campagne constant vernieuwd moet worden. Online Assistants volgt deze updates en aanpassingen op de voet. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op de veranderingen die van toepassing zijn om ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelen kunnen blijven halen.
decorative
decorative
 • Wat is het verschil tussen Google Ads en Adwords?

  Er is geen verschil! Google Adwords is de oude benaming. Rond 2021 en 2022 heeft Google het platform een grote opfrisbeurt gegeven en daarbij de naam veranderd naar Google Ads.

 • Waarom zou ik investeren in Google Ads?

  Google is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken. Zelfs met de komst van krachtige AI zoals ChatGPT van OpenAI. Als je een autogarage zoekt, wilt weten hoe je iets moet repareren of het recept nodig hebt voor een lekkere pizza... De gedachtegang is "even Googelen".

  Wat ook vanzelfsprekend is in onze moderne samenleving, is concurrentie. Simpel gezegd delf je gewoon het onderspit als je niets doet aan jouw online zichtbaarheid. En wat betreft online zichtbaarheid zijn zoekmachine advertenties een ontzettende efficiënte en vooral meetbare manier om online exposure te krijgen.

 • Waarom Google Ads uitbesteden?

  Iedere leek kan een campagne aanmaken. Budget instellen, een paar zoektermen kiezen die te binnen schieten als je aan jouw bedrijf denkt, dan nog even de regio en wat simpele doelgroep instellingen zoals geslacht en leeftijd.

  Maar is het wel zo makkelijk? Want hoe vaak zoeken mensen daadwerkelijk naar die zoektermen? Welke regio's zijn écht actief op zoek naar jouw product/dienst? En moeten we de doelgroep ook niet inrichten op basis van bijv. interesses?

  Dat soort vragen beantwoorden Google Ads specialisten a.d.h.v. krachtige tools. Online Assistants heeft dat soort tools in haar arsenaal en kan daarom met veel expertise over het platform, de bijbehorende functionaliteiten én die tools een campagne opzetten die veel gerichter en effectiever is. Daardoor krijg je vaak een lagere kosten per klik, wat leidt tot meer kliks voor hetzelfde budget!

 • Hoeveel budget moet ik vrijmaken voor Google Ads?

  Hoe meer budget hoe beter natuurlijk. In de praktijk hanteert ieder marketingbureau ook de regel; "Het maakt niet uit hoe veel het kost, zo lang het maar meer oplevert!". Ook wij zeggen dat.

  Toch moet je overwegen wat de 'gemiddelde concurrent doet'. Daar wil je natuurlijk boven zitten. Dan moet je minimaal ongeveer zo'n €10 p/dag uitgeven aan advertentiebudget. Wij zeggen dan ook vaak €300 p/maand. Dat is echter het advertentiebudget wat je aan Google betaalt. Voor dit minimumbudget kunnen wij de campagnes maandelijks optimaliseren voor slechts €160 p/maand.

  Let op! Met dit soort budgetten hebben we het over beginnende Google Ads campagnes. Als je effectief gebruik wilt maken van de meerdere advertentiekanalen en uitgebreide targeting-mogelijkheden van het Google Ads platform, is al snel €500 tot €1000 budget p/maand nodig. Onze uren zijn dan afhankelijk van jouw branche, wat je wilt adverteren en op welke kanalen.

Glenn Jansen

Glenn Jansen

Projectmanager

Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!
Glenn heeft kennis in elke tak van sport. Daarom is hij jouw vaste aanspreekpunt. Vragen? Bel hem!

Waarom Online Assistants?

Ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor het realiseren van jouw online doelstellingen.
decorative

Google partner

Door onze jarenlange ervaring met zoekmachines hebben wij een goede relatie met Google.
decorative

Full service

Wij verzorgen alle online zaken van webdesign en hosting tot zoekmachine marketing en social media.
decorative
decorative

Vaste contactpersoon

Voor alle diensten één vast aanspreekpunt. Jouw projectmanager is altijd volledig op de hoogte van jouw campagne.
decorative

Strategisch advies

Door vooraf een strategie uit te werken voor je online marketing campagnes bespaar je vaak veel tijd en kosten. Hier helpen we je graag bij.

Wat kunt u verwachten?

Omdat wij de kennis en ervaring hebben als het gaat om Adwords uitbesteden, kunnen wij ervoor zorgen dat alle functies die mogelijk zijn worden gebruikt. Aan de hand van jouw wensen zijn en wat je te bieden hebt maken wij een plan om voor (meetbare) prestaties te zorgen.

Je kunt in de meeste gevallen binnen 2 maanden resultaat verwachten van jouw Google Ads campagne. Dat zie je in ieder geval terug in het stijgende bezoekersaantal, maar met een conversie geoptimaliseerde website zal het aantal verkopen of aanvragen ook zienbaar stijgen.
https://onlineassistants.nl/wp-content/uploads/2023/02/mpn7xjkq_ns.jpg
decorative

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent online marketing en webdesign. In onze websiteblog behandelen we actuele kwesties die impact hebben op ons werk.
Naast regelmatige blogartikelen plaatsen wij ook regelmatig tips op onze social media over wat je zelf kunt doen om jouw website of online marketing campagne beter te maken. Volg ons snel!
Socials:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© Copyright 2023 - Online Assistants